yfastgubbe.jpgAvgjørelse 25. januar om eventuelle ekstraplasser
Arrangøren av Ryfastløpet skriver på facebook:
- Me tar nå ei vurdering om me kan ta imot fleire enn dei 5000 deltakarar som nå er påmeldt. Det har både med logistikk, transport, tryggleik, plass og ressursar å gjera. Så ver tolmodig. Ny melding vil koma fredag 25. januar på ryfastløpet.no og på facebook. Fram til då; lev i spenning og tren godt.

1. januar meldte arrangøren av Ryfastløpet at det bare var 450 plasser igjen på halvmaraton. Dagen etter var altså alle disse plassene revet vekk. Nå blir det spennende å se om man finner mulighet til å åpne for større deltagelse. Dette ser ut til å bli Norges nest største halvmaratonløp noen gang. Oslo Maraton har hatt 9098 startende på det meste (2014).
 

Tidligere nyhet:

Løp som har noe ekstraordinært får gjerne ekstraordinær deltagelse. Det ser definitivt ut til å gjelde engangsarrangementet Ryfastløpet 5. oktober neste år. 

Bare ett drøyt døgn etter at Ryfastløpet åpnet påmeldingen, kan løpsleder Gunnar Eitejord registrere over 1600 påmeldte på halvmaraton og snart 30 påmeldte på rulleskirennet. Løpet arrangeres 1. oktober neste år, så det er god tid til å trene seg i form til det undersjøiske løpet.

Hva er spesielt med Ryfastløpet?
Du løper verdens første undersjøiske halvmaraton.
Du løper helt ned til 292 muh. (altså 292 meter under havnivå).
Du får bare denen ene muligheten, dette er en biltunnell.

Les mer om Ryfastløpet her: RYFASTLØPET
Påmelding
Ryfastløpet på Facebook

Tidligere omtale: Du får bare én mulighet: Ryfastløpet 5. oktober 2019

Ryfastsambandet-kart.jpg

Ryfastløpet (1280x572).jpg