Hvert år har Kondis et stort vervelotteri der våre samarbeidspartnere har gitt flotte premier. De tre beste ververne får henholdsvis reise til Dolomittene i Nord-Italia gitt av PWT Travel, gavekort på 5000 kroner på Bull Ski og Kajakk, og som tredjepremie har vi fått en Polar Vantage M.

I tillegg har vi en rekke uttrekkspremier som kan vinnes av alle som har vervet noen. Verver du et medlem i år, er du med i lotteriet og kan vinne en av våre flotte vervepremier. Verver du flere medlemmer, øker du dine vinnersjanser. 

Verver du et medlem får du et lodd i lotteriet. 

Kondistur til Dolomittene i Italia med innlagt motbakkeløp opp
Konkurranser: Hver dag arrangerer vi konkurranser av ulike slag for de som har lyst til å være med. Her fra langløypa opp «Monsterbakken» i Cavalese i Val di Fiemme. Foto: Marianne Røhme

 

Kondistur til Dolomittene i Italia med innlagt motbakkeløp opp
Variert terreng: Det blir løpe- og gåturer i variert terreng. Hver dag legges det opp til ulike løyper som en kan velge blant. Alle er godt merket og det er ledere med for å sikre at alle kommer trygt fram. Foto: Marianne Røhme

 

Det er fortsatt mulig å melde seg på årets Kondistur til Dolomittene. Er du interessert kan du lese mer om reisen og melde deg på her.

 

Jon Andreas Balchen og Maja Gran Erke på Kondistur fra Passo Rolle til Passo di Valles i Dolomittene i Italia
Naturopplevelser: Vi tar oss alltid tid til å stoppe opp og nyte de flotte naturopplevelsene. Foto: Marianne Røhme.

 

Kondistur til Torre di Pisa i Dolomittene i Italia
Lunsjtid: Det er flere spisesteder å velge blant. Her kan vi nyte både mat og utsikt. Foto: Marianne Røhme

 

Seiser Alm Halvmaraton 2018
Seiser Alm Half Marathon: En av dagene reiser vi opp til Seiser Alm for å være med på Seiser Alm Half Marathon. De som ikke ønsker å delta i konkurransen, kan gå eller løpe en tur i område på egenhånd. Her finnes det også hestedrosjer for de som har lyst på en annerledes tur en dag. Foto: Marianne Røhme.