Vignett-kondiskommentaren.jpgDe elektroniske terminlistene ligger til enhver tid tilgjengelige på nett og inneholder både løp, sykkel, langrenn og multisport. 
I tillegg til terminlistene på nett, utgir Kondis også bladutgave av terminlistene.

Bladutgavene av terminlistene produseres på bakgrunn av terminlistene på nett:

terminlista.kondis.no

Hensikten med terminlistene er todelt. De er ment å hjelpe mosjonister og utøvere til å få oversikt over det som finnes av kondisjonskrevende konkurransetilbud i Norge. Men terminlistene er også ment som et tilbud til arrangørene slik at de får markedsført sine arrangement på best mulig måte og dermed når ut til flest mulig potensielle deltagere. 

Siste frist i påska
For å komme med i bladutgaven av terminlista 2022, må arrangement legges inn i terminlista på nett i løpet av påska.

Det er fullstendig gratis for arrangørene å ha arrangement oppført i terminlistene til Kondis. For utøverne, uansett om du er Kondis-medlem eller ikke, koster det heller ikke noe å benytte de elektroniske utgavene terminlistene. 

Ønsker du derimot å være medlem av Kondis og motta bladutgaven av terminlista og støtte oss i arbeidet vi gjør, så kan du melde deg inn HER
 
Om dere som er arrangører ikke har gjort det allerede, så legg arrangementet inn i terminlista i dag. Er du som arrangør ikke registrert med brukertilgang, så send en mail til terminlista@kondis.no. Husk samtidig å oppgi hvilket arrangement og arrangør det gjelder. 

Framgangsmåte for innlogging i terminlista 
a) I terminlista.kondis.no trykker du på "Mine arrangement" øverst i høyre hjørne (eller direkte link: https://terminlista.kondis.no/login). 
b) Du får da opp et felt der du skriver inn e-post-adressen som du er registrert med brukertilgang. Trykk "logg inn". 
c) Det vil automatisk bli sendt en mail til denne e-post-adressen med en link du kan trykke på (om e-posten ikke dukker opp, så sjekk om den har havnet som reklame eller søppelpost). 
d) Ved å trykke på linken i e-posten blir du logget direkte inn i terminlista (altså ingen passord som må huskes). 
e) Etter innlogging får du opp arrangementene som er tilknyttet den arrangøren du har tilgang til.

Det er mulig å legge inn flere brukere (e-post-adresser) med tilgang til samme arrangør/arrangement. 

Send en mail til terminlista@kondis.no om du har spørsmål. 

Kondis-Terminlista_0421-01-web.jpgKondis har i en årrekke laget terminlister for kondisjonsarrangement. Det startet med terminlister for løp, men omfatter også terminlister for blant annet sykkel, langrenn og multisport. (Foto: Bjørn Johannessen)
 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957