PRESSEMELDING:

Marit Sælid løper for friskmeldt sønn:

 http://www.jarlsbergavis.no/nyheter/article5922369.ece

 
Vestfold fylkeskommune med deltakerpakke i Holmestrand Maraton for 2200 ansatte, fylkesordfører Per Eivind Johansen gikk onsdag kveld ut og utfordret samtlige ansatte i Vestfold Fylkeskommune til å løpe for Aktiv mot kreft i Holmestrand 15 April. Fylkeskommunen i Vestfold ny sponsor av Holmestrand Maraton.
 
Horten Kommune, Holmestrand kommune og Re kommune har alle gått inn som sponsorer av Holmestrand maraton med deltakerpakker for alle ansatte. Nå har ordførerene utfordret sine ansatte til å delta sammen med de for Aktiv mot Kreft i Holmestrand.
 

NHO Direktør Einar Røsås tok utfordingen fra Stokke Kommune sin ordfører Erlend Larsen. Han vil gå 7 km for aktiv mot kreft sammen med Fylkesordføreren, Tjøme og Hof sine ordførere. Einar går i dag bredt ut i sitt næringslivsnettverk og utfordrer Vestfold bedriftene til å delta med sine ansatte i det som kanskje blir Vestfold største løp i 2012.
 
Thor Smith Stickler tar utfordingen som andre rådmann i fylket og løper 7 km for aktiv mot kreft i godt selskap med Trond Wifstad og ordførerene i fylket.
 
Holmestrand Kommune kjøper deltakerpakke for sine ansatte og utfordrer i dag alle til å delta.
 
Omtale i Vestfold Blad:
 

Hos DNB Holmestrand har alle ansatte tatt utfordingen ved å gå 7 km for aktiv mot kreft og melder om: Vi startet trening i dag tidlig. Flott tur i 3Ž4 time, vi kom tilbake med røde kinn, og syntes det var en herlig start på dagen!

Vi tenker å utfordre våre ektefeller/samboere!

 

FLERE MEDIEOPPSLAG:
Gjengangeren
Østlandsposten