Sognsvann Rundt Medsols (SRM) er løpskarusellen som virkelig fenger folket! Rekordpåmelding før start og fine forhold gav mistanke om rekordmange startende i årets første løp. Og slik ble det også! Sist sesong var det 200 som gjennomførte sesongens første løp, i år løp hele 244 våryre i mål i sesongstart.

Fortsatt arbeides det i løypa og alternativ rute må benyttes i enda noen uker.

Den populære runden rundt vannet er 3258 m, men pga anleggsarbeide løpes det nå en alternativ rute i starten. Dette medfører en forlengelse av løypa på ca. 300 m. Forhåpentligvis vil arbeidet være ferdig og den kjente og kjære runden åpen for fri ferdsel igjen fra 16 Mai. Så til alle de som lengter etter å sette ny pers i den gamle traséen: dere har fortsatt god tid til å toppe formen for pers til midten av mai!

Litt kjølig men smilet sitter likevel løst!

SRM –løpet der absolutt alle deltar
Det er ingen tvil om at SRM er et sosialt arrangement hvor latteren sitter løst og hvor atmosfæren virkelig fortjener beskrivelsen inkluderende. Tar man en kikk i folkemengden er det ikke vanskelig å se at folk trives! Til start stiller alle mennesketyper i alle aldre og nivåer. SRM er løpet hvor gode løpevenner møtes til tvekamp eller møtes til en rolig joggetur sammen. SRM er løpet som mange bruker for å komme i form like mye som til å teste formen. Og SRM er løpet som trekker tilskuere; folk tar turen for å se og heie på kjente og ukjente, eller rett og slett for å bare slå av en prat!

Og mannen med hatten var der også; i år er altså kjolen inntil videre byttet ut med hatt!

Dagens raskeste kvinne på en runde var Mari Brox (OSI) som vant overlegent med tiden 12:21. På herresiden var det Sverre Gunnar Brunstad (Velledalen) som var best med 11:48 min. På to runder var det Elise Reiten som tok seieren på 26:36 min mens Espen Mellbye Larsen like godt satte nye personlig rekord og vant to-runder'n med tiden 24:08.. Personlig rekord ble det også for vinner av dameklassen på tre runder; Anne Siri Kvia, med 50:40 mens det i herreklassen var Thomas V Schuler som vant på 38:33. En herremann løp fire runder i dag. Det var Marcus Mauricio Knudsen, tid 56:04..

Alle resultater finner du
HER.

Arrangørene av SRM har valgt å synliggjøre seg selv i år med gule vester. Og det kan se ut som at noen av arrangørene synes vest nesten er like bra som fest.

Arrangør Jard Bringedal.; vi sier ikke mer.... gleden over at SRM sesongen er i gang igjen er ikke til å ta feil av!

Teksten på ryggen lyder som følger: "SRM LOS når du spring er det eg som tek tida og blandar safta".

SRM er for mange ukas høydepunkt! Både sosialt og treningmessig. Neste uke er det duket for løp nummer to og sesongen er ikke over før vi skriver november; det ligger derfor an til mange fine kvelder på Sognsvann med mange raske tider og personlige rekorder fremover!

Tidtaker, Alexander Miller, ekspederer tålmodige løpere som skal ha leiebrikker.