RfP-gruppa som løp sammen i Oslo sist helg. (Foto fra Run for Palestine, Oslo sin facebookside)

RfP er en løpegruppe bestående av Palestina-venner hvor alle er invitert til å være med. Løpet er ikke organisert utover at deltakerne møtes og legger i vei på den oppsatte ruta. 

Løypa på Strava: Halvmaraton for varig våpenhvile og et fritt Palestina

Løpegruppa møtes til vanlig hver søndag kl. 13.00 for å løpe 5 km for varig våpenhvile og et fritt Palestina. Denne søndagen kombineres løpeturen med en viktig demonstrasjon, og alle inviteres derfor til å møte Palestinakomiteen ved inngangen til hoppanlegget kl. 13.00.

Det arrangeres verdenscup i skihopp i Holmenkollen, en folkefest som trekker til seg et stort publikum. Det norske landslaget er sponset av den norsk-finske våpenprodusenten Nammo. Palestinakomitén krever at Norges Skiforbund bryter avtalen med Nammo. Mer om Palestinakomitéens demonstrasjon

Les også: Nammo sin informasjon rundt våpensalg

Deltakerne  møter kl. 13:45 ved Holmenkollen kapell og starter på løpeturen kl 14:00. Hvis 21 km er litt for langt, er man hjertelig velkommen til å være med fra start og hoppe av når det måtte passe. Etter løpet er det samling på Organit Kafé på Vulkan hvor Rawan og Ibrahim byr på proteiner i velsmakende variasjoner som passer perfekt etter en lang løpetur. Arrangøren antar at dette vil bli i tidsrommet kl. 16.30-17.00.

Arrangementene på facebook:

Solidaritetsløp: Halvmaraton for varig våpenhvile og et fritt Palestina
Demonstrasjon: Dropp Nammo, hopp for fred!