(Tekst og foto: Stein Arne Negård)

Klare til start.jpg
Klare til start.

Denne gangen fikk de som ikke hadde EmiTag brikke mulighet for å låne, det er Touch free-stempling. Man slipper å berøre postenheten når man er på posten, og bare fører EmiTag-brikken 20-30 cm nær postenheten og slipper å stoppe opp. 

Det var også mulig å bruke vanlig Emit-brikke som brukes til vanlig. Flere av de som prøvde EmiTag for første gang syntes dette var en fin måte å stemple på postene. På bedriftsorienteringsløpene fremover blir nok vanlig Emit-brikker man bruker.

Uvant målestokk

At det var mange stier på kryss og tvers skaper fort litt forvirring, det var ganske mange som opplevde det denne gangen. Det var greit å holde kompasskursen mellom postene og ikke få med seg alle små tråkk og stier. Målestokken var på 1 : 5500, litt uvant målestokk, så man kom forholdsvis fort fremover og det var fort gjort å løpe for langt.

Ca. 95 løpere stilte til start på løpet som OL Toten-Troll arrangerte. Etter løperne hadde kommet i mål ble det servert gratis kaffe og kake. Det satte deltakerne pris på. Kort oppsummert: «Det var trivelig på Toten»  

Neste tirsdag er det Gåsbu i Vangsåsen som blir arena.

Terminliste og påmelding 
Innlandet bedriftsidrettskrets Orienteringsutvalget
Resultater

Helga Hansen ut fra start med utsikt til Helgøya bakgrunn.jpg
Helga Hansen ut fra start med utsikt til Helgøya.

Arne Gunnar Barflo, Halstein Ødegård og Einar Stensby fikk teste EmiTag.jpg
Arne Gunnar Barflo, Halstein Ødegård og Einar Stensby fikk teste EmiTag.

Disse gutta var fornøyd med at de vanlige Emit brikkene også kunne brukes.jpg
Disse gutta var fornøyd med at de vanlige Emit brikkene også kunne brukes.

Berit Myhrmoen målstempler med EmiTag.jpg
Berit Myhrmoen målstempler med EmiTag​.

Harald Østbye og Arnfinn Pedersen strålte om kapp med sola i påvente av å få servering.jpg
Harald Østbye og Arnfinn Pedersen strålte om kapp med sola i påvente av å få servering​.

God stemning når det serveres gratis kaffe og kake etter løpet.jpg
God stemning når det serveres gratis kaffe og kake etter løpet​.

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957