Sondre Fylling, Moss Skiklubb deltok for tredje året på rad og tok sin andre seier. I 2016 vant han på 1.15.10, mens han i fjor hadde 1.17.45 og kom på 2. plass bak Håkon Urdal. I år vant han igjen - denne gangen på 1.13.45. Nærmeste konkurrent var Eirik Hagen, Askim IF som med 1.14.37 var snaue minuttet bak. Deretter var det et stykke ned til Øystein Lauen Borg som kom på 3. plass med 1.19.49.

Therese Bøkeid, som vanligvis løper ultraløp i fjellet og nylig flyttet tilbake fra Bodø til Kolbotn, deltok for første gang i Fredrikstadmarka. Hun vant kvinneklassen på 1.31.06 og var med det to minutter foran Ingvild Skorpen. Kathrine Ruud Hansen kom på 3. plass totalt av kvinnene.

Komplette resultatlister

205 fullførende deltakere (168 menn og 37 kvinner) var så og si identisk med fjoråret da 206 fullførte (170 menn og 36 kvinner). Barneløpet kommer i tillegg.

Det var en flott høstdag i Fredrikstadmarka. Sol og nærmere 20 grader. Lite nedbør den senere tid gjorde også at det var tørt og fint og gode løpsforhold, men noe vind som løperne fikk nedover etter passering skihytta midtveis i løypa.

9 786 Lars Vincent Andersen (NOR) M 23-34 TEAM JOBZONE BI 01:21:58 +08:13 [+]
10 1127 Håkon Kruse Ludvigsen (NOR) M 23-34 FAGERHØY LEIERSKOLE 01:22:03 +08:18 [+]

10 770 Kaja Hasselstrøm (NOR) K 23-34   01:47:44 +16:38 [+]

Starten har gått på 20 km. 205 fullførte Fredrikstadmarka Rundt i år. (Foto: Rolf Bøhn)

Årets vinner, Sondre Fylling, fikk luke til konkurrentene allerede etter en kilometer. (Foto: Rolf Bøhn)

Sondre Fylling deltok for tredje år på rad og tok sin andre seier. (Foto: Bjørn Johannessen)

Eirik-Hagen_50D3378.jpgNærmest Fylling var Eirik Hagen - som var 52 sekunder bak. (Foto: Bjørn Johannessen)

Oeystein-Lauen-Borg_50D3399.jpgØystein Lauen Borg kom på 3. plass totalt i herreklassen. (Foto: Bjørn Johannessen)

Therese-Boekeide_50D3693.jpgTherese Bøkeid vant kvinneklassen med to minutter. (Foto: Bjørn Johannessen)

Ingvild-Skorpen_50D3581.jpgIngvild Skorpen kom på 2. plass totalt av kvinnene. (Foto: Bjørn Johannessen)

Kathrine-Ruud-Hansen_50D3646.jpgKathrine Ruud Hansen ble tredje beste kvinne. (Foto: Bjørn Johannessen)

Richard Grigson og Per Ove Haugland i spurtoppgjør mot mål. (Foto: Bjørn Johannessen)

Rune-Nilsen_50D3467.jpgRune Nilsen var fornøyd med løpet. (Foto: Bjørn Johannessen)

Ulf-Roger-Olsen_50D3621.jpgUlf Roger Olsen. Bak skimter vi Håkon Bull. (Foto: Bjørn Johannessen)

Ida Cecilie Barstad, 4. beste kvinne totalt. (Foto: Bjørn Johannessen)

Christer Hult. (Foto: Rolf Bøhn)

Ina-Stroemstad_50D3664.jpgIna Strømstad vant 50-årsklassen. (Foto: Bjørn Johannessen)

Magnus-Cato-Andersen_50D3416.jpgMagnus Kato Andersen. (Foto: Bjørn Johannessen)

Marte-Amundsen_50D3686.jpgMarte Amundsen. (Foto: Bjørn Johannessen)