Tirsdag 24.september arrangerte Skarphedin Friidrett årets siste løp i Sport 1 karuselle i Bø i Telemark.

Det var 43 deltagere i den 3,7 km lange Kirkebyrunden, samme løype som i karusellens første løp.

Startfeltet i Kirkebyrunden. (Arrangørfoto)

Herreklassen ble vunnet av Fannar Thor Heiduson med tiden 12.44 noe som kun var 7 sekunder bak løyperekorden. Dette var et bra løp siden han løp halvmaraton i Oslo på lørdagen. Der kom han på 10. plass i M18-21 på halvmaraton med 1:21:22.

Kvinneklassen ble vunnet av Trude Harstad på tiden 14.26 som var ny personlig rekord for henne i løypen. Løyperekorden for damer tilhører Mariann Roe på 13.10.

Trude Harstad vant kvinneklassen, her i fight med Espen Lunde. (Arrangørfoto)

5   Anders Espedalen Skarphedin G 10-15 13:51

Det var stands fra skomerket 361 som folk kunne testløpe sko med, og det var sosialt etterpå med kaffe, kaker og saft.  Det var 11 barn som løp barneløpet og etter løpet fikk alle barna en pokal som takk for god innsats.

Løpsleder og primus motor for karusellen, Rune Romnes, løp og intervjuet folk underveis i løpet. Tilbakemeldingen fra folk er at dette er kjempegøy og de ser fremover mot neste års karusell.

Alle vinnerne samlet. (Arrangørfoto)

Vinnere av årets karusell sammenlagt ble Trude Harstad og Eivind Gaastjønn i voksenklassen, mens  Astrid Horgen og  Oddmund Søgnen vant 10-15 år.. Vinnerne fikk gavekort på kr. 1000,- fra Sport 1 Glexe. I tillegg ble det trukket ut gavekort på kr. 500 fra Sport 1 Glexe blant de i hver klasse som hadde deltatt på minst 4 løp i årets karusell. De som vant var Henrik Romnes, Espen Nordli Eriksen, Astrid Horgen og Ingrid Berge Dyrud. Uttrekkspremier i siste løp ble vunnet av Haakon Romnes t-skjorte fra 361, Martin Ravndal T-skjorte fra 361 og Sander Haugerud billett til Bø Sommarland i 2020.