Vinnerne av de ulike distansene 3-, 5- og 10-kilometeren, halvmaraton og maraton vinner hvert sitt drikkebelte og en smørepakke til en verdi av 1094 kroner. I smørepakka får du tre smørevoks som er helt nye på markedet og ennå ikke blitt ordentlig lansert av SWIX.

– Vår nye VP-serie med festesmurning erstatter VR-produktene som tidligere har vært brukt til racing. Dette er en premie som passer bra enten en går mye på ski eller ikke, sier Håvard Rønning i SWIX. 

Smørepakken inneholder tre pakker festesmurning VP-45, -55 og -60 i tillegg til kork og sandpapir. 

Vi trekker også ut seks heldige vinnere av SWIX drikkebeltet som trekkes blant alle deltakerne uavhengig av hvor langt eller fort en har løpt.. 

Mange premier

Det vil også bli trukket bøker og Kondissokker fra Kondisbutikken som premier til deltakerne. Videre vil de som melder på med Team Kondis som lag bli med i trekningen av flotte premier fra Team Kondis sin nettbutikk. 

Har du ikke meldt deg på ennå, kan du lese mer om løpene og melde deg på her!

Samlemedaljen for Kondisløpet høst
Flott samlemedalje: Vi sender ut en gratis samlemedalje til alle som fullfører alle fem distansene i perioden oktober til og med desember. Medaljen er på hele 90 mm i diameter. Dette er ordentlige varer som må få en fin plass i premiesamlingen. Om du ikke vil løpe alle distansene, kan du kjøpe en medalje for den distansen du velger å løpe.