Trimkarusellen i Egersund er inne i sitt 6. år og det har blitt et stabilt arrangement med jevnt over 100 deltagere. I årets første løp som var lagt i området ved Kiellandskogen deltok hele 118 løpere med stort og smått. Arrangørene hadde valgt å legge en løype som var 1 km lang og som ble løpt 3 ganger av de voksne. Dette ble meget publikumsvennlig da du kunne observere løperne flere plasser underveis. De største barna løp en runde, men de aller minste løp en forkortet utgave på 400m.

Torstein Tengsareid fra EIK friidrett vant som han bruker å gjøre i dissse løpene. Han var helt suveren og fikk en god gjennomkjøring før sesongen for alvor tar til med motbakkeløp. Jorunn Hadland fra Egersund OK vant dameklassen, og viste at hun er dyktig til å løpe i terrenget selv om det ikke er "o-poster" i skogen.

RESULTATER.

Jorunn Hadland i fint driv.                                    Foto: Thomas Hetland.

Spreke gutter er ute i terrenget.                        Foto: Thomas Hetland.

Salma Tjåland i fint driv.                                                   Foto: Thomas Hetland.

Spreke jenter som løper lett og ledig i terrenget.                     Foto: Thomas Hetland.