Vignett-kondiskommentaren.jpg

De elektroniske terminlistene ligger til enhver tid tilgjengelige på nett: 

I tillegg til terminlistene på nett, utgir Kondis to ganger i året en bladutgave av terminlistene: 

  • Vinterterminlista utgis i november og inneholder i hovedsak skirenn pluss vinteren og vårens mosjonsløp, men også skøyter, multisport og randonee er dekket. 
  • Hovedterminlista utgis ved påsketider og inneholder mosjonsløp, sykkelritt og multisport fra våren og ut resten av året. 

Begge bladutgavene av terminlistene er produsert på bakgrunn av terminlistene på nett. 

Gratis til utøver og arrangør
Hensikten med terminlistene er todelt. De er ment å hjelpe mosjonister og utøvere til å få oversikt over det som finnes av kondisjonskrevende konkurransetilbud i Norge. Men terminlistene er også ment som et tilbud til arrangørene slik at de får markedsført sine arrangement på best mulig måte og dermed når ut til flest mulig potensielle deltagere. 

Det beste av alt er at det er fullstendig gratis for arrangørene å ha arrangement oppført i terminlistene til Kondis. For utøverne, uansett om du er Kondis-medlem eller ikke, koster det heller ikke noe å benytte de elektroniske utgavene terminlistene. 

Ønsker du derimot å være medlem av Kondis og motta bladutgaven av terminlista, så kan du melde deg inn HER

For at terminlistene skal blir så komplette og korrekte som mulig, må arrangørene selv legge inn sine egne arrangement. Arrangøren er de som sitter inne med mest kunnskap om arrangementet, og med nærmere 3000 arrangement totalt i terminlistene har Kondis dessverre heller ikke nok egne ressurser til å legge inn alt. 

Legg inn arrangementet nå
Når vi nå er godt i gang med et nytt år, er vi samtidig inne i perioden hvor det er viktig å legge inn årets arrangementsdatoer for løp, sykkel og multisport. Om dere som er arrangører ikke har gjort det allerede, så legg arrangementet inn i terminlista allerede i dag. Har dere dato klar, så legg inn. Detaljert info om arrangementet kan alltid føyes til senere.

Arrangementene legges inn ved at dere logger inn på den aktuelle terminlista med tildelt brukernavn/passord. Har dere ikke brukernavn, eller har glemt passordet, så send en mail til: terminlista@gmail.com. Husk samtidig å oppgi hvilket arrangement det gjelder. 
 

Bjørn Johannessen (46) er utdannet elektronikkingeniør, men etter åtte års jobb på Ericsson ble han i 2005 ansatt i Kondis med hovedansvar for terminlista og produkttesting. Han har vært innom det meste av kondisjonsidretter, men alltid med hovedvekt på løping. En treningsvilje adskillig større enn talentet har gitt  en pers på 32.35 på mila.