Løpssesongen pågår hele året, men spesielt fra april og utover hagler det av løpstilbud. Derfor er det viktig å være tidlig ute med å informere om arrangementet ditt! Utøverne plotter i disse dager inn hvilke arrangement de skal delta på og Kondis sin terminliste er den desiderte mest omfattende terminlista i Norge.

Også multisporten med sine  forskjellige arrangement nærmer seg sesongstart og her har det blitt et stort tilbud de siste årene. 
 
 

Til alle arrangører av mosjonsløp og multisport!
(og er du ikke arrangør, vennligst gi oss en tilbakemelding om det. Gjerne også med navn på evt. ny kontaktperson).
 
Vi er nå godt i gang med det nye året og nærmer oss ny konkurransesesong. Det er dermed også tid for å tenke på Terminlista for 2016. Kondis vil, i likhet med tidligere år, utgi en terminliste for alle landets mosjonsløp + multisportarrangement. Alle arrangement som legges inn i terminlista på nett (http://db.kondis.no/) vil automatisk også komme med i bladutgaven av terminlista. Denne trykkes og distribueres i 34.000 eks. til våren.
 
Om dere ikke har gjort det allerede, så legg arrangementet inn i terminlista allerede i dag. Har dere dato klar, så legg inn. Detaljert info om arrangementet kan føyes til senere.
 
Å HA ARRANGEMENT OPPFØRT I TERMINLISTA ER GRATIS OG GOD MARKEDSFØRING!
 
Arrangementene legges som vanlig inn ved at dere logger inn på: http://db.kondis.no med tildelt brukernavn/passord (har dere ikke dette, send en mail til: terminlista@gmail.com).
HUSK Å OPPGI HVILKET ARRANGEMENT DET GJELDER.
 
Framgangsmåte for å legge inn arrangement i Terminlista til Kondis:
a) Gå til Terminlista: http://db.kondis.no/
b) Klikk på "Innlogging for arrangører" øverst til venstre på siden.
c) Logg inn med ditt brukernavn og passord (ta kontakt om du ikke har dette)
d) Sett "Fra dato" til 01.01.2015. "Til dato" kan stå blank/tom. Trykk på "Søke" til høyre på siden.
e) Du får da opp en peker til forrige arrangement
f) Trykk på "KOPIER" til høyre for aktuelt arrangement (IKKE trykk direkte på pekeren til arrangementet)
g) Du får opp en kopi av fjorårets arrangement
h) Legg inn alle opplysninger om arrangementet. NB: Legg merke til at i feltet for Lengde må det stå PUNKTUM mellom km og meter, mens det i feltet for Starttid må stå KOLON mellom timer og minutter (dette er vist i eksempelet over respektive felt). Se også hjelpefila for terminlista: http://www.kondis.no/hjelpefil-for-terminlistene.4760005-142030.html
i) Om ønsket: marker på kart hvor arrangementets startsted er. Veiledning for dette finner du her: http://www.kondis.no/legg-inn-kart-for-ditt-arrangement.5118541-127697.html
j) Når alle opplysninger er lagt inn trykker du  "OPPDATER" nederst på siden
k) Når du er ferdig: HUSK Å "LOGGE AV" (knapp til høyre på siden).
 

ola_alsos_landgang_DSC_0010.jpgOla Alsos i Trondheim Triathlon 2015.  Foto: Randi Wærnes