14-åringen Adele Henriksen fra Gneist vant kvinneklassen på pene 17.25 i den tildels kupperte og krevende løypen som måler 4,3 km. Herreklassen ble vunnet av Tor Aanen Kallekleiv på 15.07.

Nærmest fulgte en godt fornøyd ultraløper, Bjørn Tore Krohnen Taranger fra BFG Bergen Løpeklubb. Han er nettopp kommet hjem fra EM i 24-timersløping i Frankrike. Til kondis forteller ultraløperen at Glesværløpet er et meget godt arrangement! Det er en av grunnene til at jeg prøver å få løpet med meg hvert eneste år . Jeg har løpt hvert eneste år siden 2008! Og har vært på pallen i samtlige løp.

Om egen innsats idag, må jeg si meg svært fornøyd! 2.plass med tiden: 15:15 i en svært kupert 4,5 km's løype. 9 sek bak vinneren som er sterkere enn meg i terrengløping (som noen deler av løypen går gjennom)!

Årets løype en ny, og bittelitt lettere, og kommet for å bli!  Har aldri løpt så raskt som 15:15 før i denne løypen, men vil si at tiden jeg løp i den gamle løypen Ifjor, 15:50 er en sterkere prestasjon.  Hovedgrunnen til at jeg er svært godt fornøyd med dagens løp og resultat er selvsagt pga at jeg løp EM i 24 timers forrige helg. At jeg klarer å løpe så pass raskt bare 1 uke etter er nok ganske unikt.

Alle foto : Martin Huddart / Kondis.no