Oppl%F8pet+i+OterRunden+i+-+Ildervegen.
Oppløpet i OterRunden i - Ildervegen.
Løperne la på sprang for harde livet, og ut i mørket forsvant de på samme vis som de kom. Så etter 18 minutter og mange sekunder senere kom førstemann i mål. Det var ingen ringere enn Helge Hansen (vaktmester for hele SSB). En mulig forklaring på denne hederlige førsteplassen må skyldes alt annet enn det milde været vi hadde lagt bak oss, for gradestokken viste minus 2 grader Celsius. Men det overlates til leserne å spekulere i denne enestående prestasjonen. Andre plass ble tatt av Eirik Knutsen, som i likhet med Helge var førstegangsdeltaker i dette løpet.

Siden løypa var nymålt med ny målgang og endret løpemønster fra Rastavegen, var det likevel konkurranse på like vilkår. Derfor var det heller ingenting å si på innsatsen til Runar Finnstun, som med sin karakteristiske løpestil, såkalt Runarstil, stod til en tredjeplass. Verre gikk det heller ikke for John Erik Sjørbotten som greide seg med en fin,fin femte plass etter et lite opphold nede i syden, etter eget utsagn vel å merke! Både John og Runar har begge løpt OterLøpet flest ganger - tre av tre mulige, hvilket er bemerkelsverdig på tampen av dette året.

Til slutt kan dette referatet avrundes med å gi all honnør til Kåre Nygård, som kom helt klart før John i mål denne gang, og for å ha foreslått den nye løypetraseen. Løperne møttes i kantinen der de fikk saft og noe godt å bite i etter at løpet var overstått.

Flott innsats fra alle løperne! Dette motiverer i hvert fall andre enn de som har deltatt så langt til å stille opp i neste testløp i OterRunden.

Takk for i år, og vi sees igjen på nyåret til alle som har vært med de tre gangene testløpene har blitt arrangert.
Deltagere+og+tidtaker+med+reflekser+p%E5.
Deltagere og tidtaker med reflekser på.
Resultater fra testløp i OterRunden 19.12.2006:

1. Helge Hansen 18:59,6
2. Eirik Knutsen 19:41,6
3. Runar Finnstun 20:37,6
4. Kåre Nygård 22:16,1
5. John Erik Sjørbotten 23:43,9
Hele historien om OterRunden.

Oterkarusellen nå også på terminlista.

Alle opplysninger om neste løp i OterRunden.