Vignett-kondiskommentaren.jpg

Trening om sommeren
Det er fort gjort å miste litt av treningsformen midt på sommeren. Det er mange andre aktiviteter enn trening som lokker. Varmen kan gjøre det tøffere å trene og ikke minst, mange av de en trener med er bortreist.
Trener en fast med en treningsgruppe er det ofte at disse også tar seg ferie.

Hva så med Kondistreninga, tar den ferie i sommer?


Kondis sin treningsgruppe ble raskt et begrep
Kondis hadde i lengre tid snakket om å starte treningsgrupper.
Fra slutten av februar og frem til begynnelsen av april klarte vi å få med oss åtte trenere i tillegg til de fire fra staben i Kondis.
Det viste seg å være lettere enn vi hadde trodde, de fleste vi spurte svarte JA til å være trenere med Kondis.

13.april i år gikk vi ut med nyheten om at Kondis skulle starte opp treningsgruppe og vi inviterte folk til å bli medlem i gruppas side på facebook. (link)
I løpet av en uke hadde 100 meldt seg inn i gruppa og 19.april kunne vi annonsere den første treninga som tok plass 24.april.
Etter det har Kondistreninga (som raskt ble navnet på gruppa) hatt trening hver tirsdag, med en topp i antall deltakere på 44  og et snitt på 27,5 deltakere.
Treningene på tirsdager er fartstrening.

Søndag 13.mai kom Kondis med et nytt treningstilbud. Kondis på ville veier, en langtur hvor deltakerne ble tatt med på en tur de ikke visste hvor gikk. Kun distanse og litt om løpsunderlaget ble avslørt på forhånd.

Kondistreninga på ville veier er søndag 10.juni tilbake med en ny utgave

Kondistreninga i fellesferien

Mange treningsgrupper i Osloområdet tar ferie og pause i treningstilbudet i fellesferien. Ja for noen av gruppene er det ferie i åtte uker.

Ikke så med Kondistreninga. Midt på sommeren er en altfor fin tid værmessig til at trening ikke skal tilbys og det blir Kondistreninga hele sommeren igjennom.

Ja er du i Oslo eller nærliggende strøk kommer vi nå med følgende tilbud:
Fra og med neste uke tilbyr Kondistreninga både fartstrening på tirsdager OG langtur med
Kondistreninga på ville veier hver eneste søndag kl.09.00 gjennom resten av juni og i hele juli. Ingen grunn til å miste formen denne sommeren for folk som befinner seg i Oslo!


Bli med på Kondistreninga!
Treningsgruppa har egen facebookside hvor treningene blir lagt ut og en kan følge med på hva som skjer.

Kondistreninga på Facebook

Er du ikke på facebook skriver vi om Kondistrninga  på kondis.no  HER



Denne plakaten og tilsvarende infokort vil løpere i Oslo møte på den nærmeste tiden på steder hvor det trenes.

 

Plakat.jpg


 
Heming Leira (58) har vært medlem av Kondis siden 1983 og startet i 1998 opp kondis.no. Før det hadde han jobbet 23 år i Postverket. Leira er initiativtaker til Sognsvann Rundt Medsols, Motbakkeløpene i Maridalsalpene og Øyakarusellen. Som løper har han notert resultater på alt fra 100 m til maraton hvor bestetiden er 2.34.24