Trippel-sier til Daniel Lunde
Den skuffende deltagelsen var et hetere diskusjonstema enn de sportslige prestasjonene etter det tredje rennet i karusellen torsdag. Skuffende sju deltakere hadde funnet fram rulleskiene og tatt veien til Våler Motorbane denne flotte sensommerkvelden. Daniel Lunde vant sin tredje strake seier, mens Kjell Karlsen tok 2. plassen foran Jan Egil Andresen.
Selv om det ikke er snakk om direkte smøringsproblemer på sommerføre, er det likevel stor forskjell på "glien", dvs. rullemotstanden på ulike typer hjul. Jan Egil Andresen ser imidlertid bare det positive i at han må slite for å "henge med i svingene" på grunn av større friksjon enn andre. Det betyr nemlig jevnere matching og bedre utbytte av økta for hans del. Når tiltaket som Sørskogbygda IL har tatt for distriktets skiløpere er god trening for landslagsløperen, burde det vel også være kjærkommen kvalitetstrening for ung og gammel som går og venter på å få konkurrere på snø? Undertegnede (helt uten konkurranse-vegring) slet seg i alle fall gjennom de fem rundene lenge etter alle andre, og trøstet seg med det faktum at lengst tid betyr (kvantitativt) størst utbytte av økta...
Ingen ting å si på humøret til løpere og arrangører etter løpet. Her er det Daniel Lunde som har fått "forundringsgave" for innsatsen i karusellen. Neste søndag blir det høydeopphold i stedet for finale i rulleskikarusellen for hans vedkommende. Toer Kjell Karlsen og leder i Sørskogbygda IL, Trond Ole Myrvold, gratulerer og ønsker han lykke til med forbredelsene til kommende sesong. Vi som ikke skal på høydetrening stiller imidlertid på Starmoen Gocartbane søndag 28. september! Da håper også jeg på konkurranse fra noen rekrutter og veteraner.
Trenings-Cup Rulleski og rulleskøyter
Renn nr 3 av 4
Arrangør: Sørskogbygda IL ski Sted: Våler Motorbane
 
Øvelser: Klassisk, fristil og rulleskøyter Dato: 18.09.03
 
Plass Navn Klubb
 
Rulleski fristil:
Gutter 14 år (3 km)

1 Tom Erik Karlsen Hernes IL
 
Gutter 15 år (3 km)
1 Marius Dybdal Hernes IL
 
Menn 20-39 år (5 km)
1 Daniel Lunde Harestua
2 Kjell Karlsen Sørskogbygda IL
3 Jan Egil Andresen Hamar Skiklubb
 
Menn 60-64 år (5 km)
1 Kjell Nystuen Sørskogbygda IL
 
Rulleski klassisk:
Menn 40-44 år (5 km)

1 Rolf Bakken Hernes IL
 
4.løp går 28.09.03 kl.12.00 på Starmoen Motorbane
 
Premieutdeling for deltagelse i 3 løp eller mer søndag 28.09.03.