Alle foto i bildekarusellen: Iver Fjelldalselv

Sport 1 karusellen (Bø i Telemark) arrangerte 6. og nest siste løp i årets karusell torsdag 10. september. Løypa som ble benyttet var ysløypa rundt på 4 km som hadde litt tyngre forhold enn løpet før sommeren pga. alt regnet den siste tiden.

Deltakelsen var litt mindre enn vanlig grunnet foreldremøter. Lysløypa rundt deltok 26 deltakere og på barneløpet var det 7 deltakere. Det var en tøff duell om seieren mellom Karl Magnus Mangerud og Oddmund Søgnen, som Karl Magnus vant til tross for å ha satt ny personlig rekord i Drammen 2 dager før (i ei løype som dessverre var for kort). Karl Magnus rykket i siste bakken og løp en til lett seier på tiden 14.05  mens i dameklassen ble det seier til Trude Harstad på 15.04.

Tirsdag 24. september arrangeres siste løp i årets karusell som er Kirkerunden. Da blir det premieutdeling til vinnerne av årets karusell, samt uttrekkspremier. Alle barna som løper siste løp får premie, samt at det blir kaffeslabberas etter løpet med kaffe, saft og kaker. En hyggelig sosial avslutning på årets karusell som er tidenes beste med ny deltakerrekord og god inntekt til friidrettsgruppa.