UKI-karusellen domineres mer og mer av de godt voksne løperne... snittalderen i voksenkarusellen er svært høy og vokser med nesten ett år årlig. Da er det hyggelig å se at det er like stor aktivitet i den andre enden av aldersskalaen, i Barnekarusellen. Kanskje er dette 50-årsjubilantens framtid...(?)

Nedenfor ser dere en del gladbilder fra de yngste løpernes innsats på Jessheim - fotografert av Bjørn Hytjanstorp.

I UKI-karusellen vant unge Helena Seland Myhre fra arrangørklubben foran de unge veteranene Marianne Opsahl og Rita Steinsvik. Etter 6 kilometer i terrenget var differansen 17 og 31 sekunder.

Fra starten i kvinneklassen. Vinneren Helena Seland Myhre har nummer 4, Marianne Opsahl 156 og Rita Stensvik 151. (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Det ble en ung vinner også i herreklassen der Ull/Kisas Sondre Westby Liestøl vant 16 sekunder foran Trond Håvard Brunes fra Hvam IL. Deretter fulgte to M50-løpere, Pål Berg-Knutsen og Ole Fredrik Mørck 31 og 35 sekunder etter vinneren.

Klassevis resultater i UKI-karusellen - og alle som løp i Ungkarusellen, Mosjonskarusellen, karusell for funksjonshemmede og Barnekarusellen.