(Alle foto: Stein Arne Negård)

Fin samlingplass med både sol og skygge.

Ukas løp gikk på kartet Furuberget med målestokk 1:7500 og ekvidistanse 5 meter. Dette er et ganske kjent og detaljrikt nærterreng med mange stier. Det er også en del tornebusker som man må passe seg for. Det ble en varm kveld i Furuberget med samlingsplass ved Hol barnehage. Her fikk løperne testet seg i det stirike terrenget og i bakkene som blir brattere med årene….

Ukas løyper gjenbrukte postene fra Pinseløpene med vanlige løypelengder fra 1,7 til 5,6 km. Best i den lengste løypa var Nikoline Ekeberg Schjerve og Sigurd Dæhlie. Nikoline ga Sigurd skikkelig «tjeideng» med 5.40 minutt i den 5,6 km lange løypa. På den nest lengste løypa var Unn Mette Klopbakken og Tom Røise raskest.

I alt stilte 117  løpere til start. Rett etter bedrifts-løpet hadde Ringsaker OK, Vang OL og Hamar OK treningsløp i noen av de samme løypene. Neste tirsdag 28. mai går bedrifts-o-løpet “midt i Mjøsa”  fra Helgøya klatrepark.

Resultater og påmelding til neste løp på  Innlandet Bedriftsidrettskrets Orienteringsutvalget