I tillegg til maraton er det også 10 km.  Begge løpene starter på morgenen for å slippe unna den verste varmen som det ofte er midt-sommers.  Ved start på maraton kl. 07.50 var det 20 grader, lettskyet.  Etter hvert ble det minst 25 grader og solen kom frem. Nesten ingen vind, og regnet i forkant av løpet gav høy luftfuktighet slik at det ble ganske tunge forhold til tross for at løypa er helt flat.  Store deler av løpet går på fine brede gater langs elva Neva og det var rikelig anledning til å betrakte byen og noen av de utrolig vakre byggverkene.  Det var et meget godt organisert løp, og kan absolutt anbefales!

White Nights Marathon, St. Petersburg 2018
Både start og mål er på den store plassen like ved det overdådige Vinterpalasset.

Maraton:
3505 påmeldte, 2822 i mål.  Russiske vinnere for kvinner og menn på henholdsvis 2,40,31 og 2,19,28.

10 km:
6476 påmeldte, 5328 i mål.  Russiske vinnere for kvinner og menn på henholdsvis 34,41 og 30,42.

White Nights Marathon, St. Petersburg 2018Vera Nystad (72) hadde en tung dag under tunge forhold, og med to stopp underveis kom hun inn på 4,18,52. Det holdt til 2. plass i W65+ klassen!

Resultatlisten er ikke søkbar på nasjonalitet, og så vidt meg bekjent var det ingen andre norske deltakere (?).