Siste "reisebrev" fra Sälen er mottatt - Nå gjenstår bare en god natts søvn, før det braker løs! Undertegnede kan bare si at han er veldig misunnelig på Thomas Henriksen og co............

Hei
Begynner å kjenne at det nærmer seg årets høydepunkt, Vasaloppet er en blanding av bursdag og julaften på en gang.

Dagen har vi i Team United Bakeries benyttet til skitesting i Risberg. I tillegg gikk vi en særs kort tur for å bli kvitt de verste sommerfuglene og kjenne litt tempo i kroppen. Det føles bra og forhåpentligvis blir det sesongbeste og ny pers i Vasaloppet.

Vær og føre er mange opptatt av og det ser ut til bli en strålende dag i morgen. Litt kaldt på morgenen, men ikke så kaldt som det har vært de siste dagene. Litt mer skyer enn dagens bilde viser, så temperaturen forventes å holde seg godt på minus siden utover dagen. Det var knallharde spor i dag og det kommer det også til å bli i morgen.

Ønsker alle som skal gå lykke til i morgen

Her skal mange 1000 par ski passere i morgen! Bildet er fra Risberg - retning start

 

 

I følge min klokke er det nå 23t og 50 min til start i Sälen. Og gutta i Team United Bakeries er tydeligvis morgenfriske. For det er ikke mange minuttene siden denne statusrapporten fra Thomas Henriksen lå i postkassa mi!

Forberedelsene har gått etter planen. Vi har benyttet de siste par dagene her i Sälen godt. Dvs litt lett trening, mye tid på sofaen og gjennomgang med støtteappratet av langingen underveis.
 
Det er fort gjort at siste døgnet blir hektisk, men i år har vi forhåpemtligvis gjort så mye riktig på forhånd at løperne på laget kan slappe skikkelig av istedenfor å reise strekningen Sälen-Mora for en masse skitestinger og oppgaver langs løypa. Gjengen vi har med oss er relativt stor, opp mot 10 mann. Der så og si alle har erfaring fra Vasaloppet tidligere.
 
Dagen i dag kommer Team United Bakeries sine løpere til å benytte nær Risberg. Ski skal testet og vrakes. I tillegg til dette tester servicegutta ski gjennom hele den siste halvdelen av løypa.
 
Jeg er trygg på den jobben jeg har gjort på trening i sommer og høst. Selvom resultatene i vinter har vært litt under det jeg hadde håpet på så vet jeg at til Vasaloppet kommer jeg alltid i form. Jeg kjenner løypa og vet hvor det vil bli satt fart, er dagsformen så god som jeg tror skal jeg selge meg dyrt.
 
Gleder meg utrolig til å komme i gang nå.

Vi kan bare ønske Thomas og co en bra dag hvor de siste tingene faller på plass. Og får vi det til får vi en siste statusrapport innen kveldsmat!

 Her er gutta 11 km ut i løypa. Både spor og vær ser veldig bra ut!