Det var klart flest deltakere på 5 kilometeren der 205 løp på tid og 12 trimma uten tidtaking. 10 kilometeren, der runden på 5 km ble løpt to ganger, hadde 121 deltakere, inkludert én i klassen uten tidtaking.

Det var også på 5 kilometeren at det sportslige nivået var høyest. Gunhild Halle Haugen viste at hun holder formen meget godt ved like og vant på 18.16. Ned til klubbvenninne i Runar, Gjendine Gjelstad Rebård på andreplass, var det over 2 minutter.

Langt jevnere var det i herreklassen der bare 2 sekunder skilte mellom Robert Bergstå på førsteplass og Espen Aakervik på andreplass. Her ble vinnertida 16.23. Roberts storebror, Stian, kom på tredjeplassen, halvminuttet bak vinneren.

På 10 km ble det seire til Sofie Steinsvik Strand og Mads Berge på henholdsvis 42.55 og 35.08. Her var det bare 2 sekunder mellom de to første i både kvinne- og herreklassen.

Det stod ikke på innsatsen da de yngste la av gårde i det grønne. (Foto: arrangøren)

Mads_Berge_25SPO_01-01-_EXP4377.jpgMats Berge løp over mål som vinner av mennenes 10 km. (Foto: Ann Kristin Saastad, Sandefjords Blad)