AIM Challenge i Hemsedal ble den folkefesten det pleier å være, selv i disse korona-tider. 22. august gikk AIM Challenge i Hemsedal av stabelen, og med 200 startende ble det en litt mindre konkurranse i år sammenlignet med tidligere år, men det stoppet ikke deltakerne som var på plass. Det var god stemning, store smil og fornøyde deltakere forteller konkurranseleder Marcus Andersson.

Mye_folk.jpg
Det nærmer seg start. Selv med begrenset deltagelse på grunn av smittevernhensyn var det god stemning i Hemsedal. (Foto: AIM Challenge)

Deltakerne fikk se Hemsedal fra sin beste side, med sol store deler av dagen. Selv med noen mindre byger var konkurranseforholdene perfekte. Lørdag klokken 10:00 gikk starten for AIM, som av mange anses som Norges morsomste konkurranse.

AIM Challenge er en multisportkonkurranse som passer for alle. Lag på to og to skal i løpet av 6 timer samle flest mulige av totalt 60 utplasserte poster. De forskjellige postene gir ulike poeng avhengig av vanskelighetsgrad. Mange poster kan tas på sykkel. Noen krever at deltakerne løper, klatrer, svømmer, balanserer, kravler eller padler. Konkurransen i år ble for det meste gjennomført som vanlig, men med noen tilpasninger for å minimere risikoen for smittespredning.


Video fra årets arrangement, 2 minutter:


På premiepallen fant vi noen kjente navn i AIM-sammenheng, der Østmarkaulvene med Mila Zaharinova og Sigve Vålsnes vant miks-klassen i år igjen, likt sist år. På damesiden vant nykommerne Andrea Amundsen og Anette Juveli stort over rutinerte Team Bergli (andre plass) med søstrene Maria og Cecilie Bergli som var med for tiende gangen i Hemsedal. Herreklassen ble vunnet av HolsenåHoff med Øyvind Holsen og Sindre Hoff på laget, mens vi på kjendissiden finner blant annet Team ActionFrank med Frank Løke og Kristin Aastad. 

Fullstendig resultatliste finner dere HER
Der kan dere også se hvilke ruter vinnerne valgte, hvilke og hvor mange poster de besøkte - for ingen kan rekke over alt.

Arrangementets hjemmeside
AIM challenge på facebook med mange bilder

Østmarkaulvene.jpg
Østmarkaulvene med Mila Zaharinova og Sigve Vålsnes vant miks-klassen. (Foto: AIM Challenge)

Andrea_Anette.jpg
Andrea og Anette med nykommerne Andrea Amundsen og Anette Juveli vant kvinneklassen. (Foto: AIM Challenge)

Holsen_Hoff.jpg
HolsenåHoff med Øyvind Holsen og Sindre Hoff vant herreklassen. (Foto: AIM Challenge)

Frank_og_kjæreste.jpg
Team ActionFrank med med Frank Løke og Kristin Aastad. (Foto: AIM Challenge)

bading.jpg
Bading... (Foto: AIM Challenge)

hengebro.jpg
Kryssing av hengebro. (Foto: AIM Challenge)

jentepar.jpg
Med kart i skogen. (Foto: AIM Challenge)

kart.jpg
Kartkunnskap er mest avgjørende. (Foto: AIM Challenge)

sykkel.jpg
Sykkel i terreng kan være utfordrende. (Foto: AIM Challenge)

sliten.jpg
Det er klart man blir sliten! (Foto: AIM Challenge)

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957