Olav Engen (65) er deltidsansatt i Kondis med utviklingsoppgaver og vikarierer også noen ganger som nettredaktør. Han har vært lokalredaktør for kondis.no siden 25. oktober 2004 og er også redaktør på ultrasiden. Den idrettslige bakgrunnen startet med røykestopp og orienteringsløp i 1978 og inneholder over 2 100 dokumenterte konkurranser, halvparten o-løp, resten veg- og terrengløp med forkjærlighet for ultraløping siden 2005. Han er medlem i NFIFs ultraløpsutvalg og leder av Romerike Ultraløperklubb.

 

De fleste vil gjerne trene sammen med noen på samme nivå og uten nødvendigvis å melde seg inn i en klubb.
 

Vignett-kondiskommentaren.jpgJa takk, begge deler

På et strategiseminar for Kondis sist helg var det enighet om at vi nok har vært for lite flinke til å skrive om lavterskel tilbud for løpere, og vi må vel innrømme at det her på kondis.no er mest skriving om konkurranser. Nå skal vi ikke skrive mindre om konkurranser, men helst også mer om trening, treningsgrupper mv. Altså; Ja takk, begge deler!

Det skyldes ikke bare at det er det stoffet vi leter etter, men det er også hva vi får tilsendt av arrangører og deltagere. Kanskje er det også det alle tror vi er ensidig opptatt av.

Vi er jo egentlig ikke det, men som de fleste griper vi også lettest til det som er nær oss, som kommer "rekende på ei fjøl" eller som vi blir minnet på gjennom terminlister. 

Vil du oppdatere oss?

Vi kan helt klart bli bedre på ikke tidsrelatert stoff om trening, treningsgrupper og annet som berører kondisjonsidrett - og helt spesielt lavterskel tilbud og trening for begynnere. Her trenger vi din hjelp:

Er du med i en treningsgruppe - liten eller stor -
og har lyst til å fortelle kondis.no's lesere om den?


Har du en spesiell historie fra en treningsgruppe
som kan motibvere andre til å komme i gang?

Send oss litt tekst og minst ett bilde (absolutt minimum 640x480 størrelse) - og vi redigerer det sammen til en omtale på nettet. Ikke bare nå - men senere også.

Hvis det er treningsgrupper som ønsker å stå på en liste vi tenker å bygger opp er det også fint å få adresse til hjemmeside eller FB-side for disse, med info om geografisk nedslagsfelt. Dette kan gjerne også omfatte klubber med et bredere tilbud, men hvor det også finnes et lavterskel tilbud.

Noen slike treningsgrupper er f.eks.:

Northern Runners
Skiløperne
Mossjonistene

Kondis.no januar 2014: MOSSjonistene finner formen sammen