Arrangørklubbens Halfdan-Emil Færø forbedret sin egen løyperekord med 12 sekunder fra det smått magiske 09:59, til enda mer fantastiske 09:47. Han er fortsatt den eneste som har vært under 10 minutter. Bak Halfdan-Emil i dag fulgte triatleten Alexander Broberg Skeltvedt, også med en rå tid på 10:17.

På kvinnesiden var det også god sprit med en duell mellom Gulars Eli-Anne Dvergsdal og arrangørklubbens stortalent, Christina Ellefsen-Hopland. Begge med tider godt under tidligere bestenotering. Eli-Anne forbedret sin egen pers og forsvarte løyperekorden fra 11:30 til 11:08. Christina hadde ikke deltatt før, men debuterte på knallsterke 11:12.

Tilsammen 123 registrerte deltakere i mål, resultatlistene kan leses her:

Nedenfor noen bilder fra løypen og toppen som viser den flotte stemningen i løypa i dag. Takk til Bjarne Ludvgisen for flotte bilder fra arrangementet.


Løypefoto3-1.jpg
De som løp i fleksistarten før fellesstarten kl 1845 rakk å få med seg litt rester av sollys oppover de 2,4 kilometrene og 200 høydemetrene.

Løypefoto2-1.jpg
Løpet er populært også blant unge som får testet viljestyrken sin.

Løypebilde-1.jpg
Fortsatt litt sol å skimte i det klokken nærmer seg fellesstarten nede i Fjellveien.

Halfdan-1.jpg
Første mann opp fra fellesstarten var arrangørklubbens Halfdan-Emil Færø. Han forbedret egen løyperekord med hele 12 sekunder og har nå den utrolige tiden 09:47 opp den tøffe løypa.

Duell_kvinneklassen-1.jpg
Her ser vi Vegard W. Hansen bite fra seg inn mot innspurten. I mål på 10:50 etter en solid sluttspurt. Bak skimter vi kvinneduellen mellom Eli Anne Dvergsdal og Christina Ellefsen Hopland.

Samlefoto-1.jpg
På toppen fikk vi det samlebildet i år også som vi håpet på. Det var flere fine plussgrader også etter målgang selv om det raskt ble litt kjølig for de som ikke hadde med seg noen klær.

Pølsefest-1.jpg
Vel nede igjen var det gratis pølse- og kakefest for alle som ville i regi velvillige hjelpere og arrangøren. Vi takker for denne gang og satser på et like flott arrangement i 2017!