Kondis1704_Triatlon_350.jpgI tilllegg til det ordinære Kondis-bladet får alle Kondis-medlemmer et flunkende nytt triatlonmagasin på kjøpet. Der finner vi stoff for både nybegynnere og erfarne triatleter som gleder seg til å komme i gang med sesongen.

Landslagstrener Arild Tveiten forteller om sin treningsfilosofi, som i korthet går ut på at en det ikke finnes noen snarveier om en skal bli god i en kondisjonsidrett som triatlon. "Mengde slår alltid intensitet", er et av utsagna til Tveiten som sjøl var en av landets beste triatleter for ca. 20 år siden.  

Hovedoppslag i bladet er et intervju med Norseman-vinner Lars Petter Stormo. Han vant Norseman både i 2007 og i 2016, og nå trener han målbevisst for å gjenta fjorårstriumfen. Med seg på laget har han sin like spreke kone, Trude Wermskog.

En enda større utøver i triatlonsammenheng er tyske Jan Frodeno. Han er både olympisk mester og dobbelt verdensmester i Ironman. Kondis har møtt 35-åringen som forteller om sin eventyrlige karriere fra han starta som surfer og svømmer i Sør-Afrika i barneåra. Fremdeles har han gløden og motivasjonen inne. 

Stevneleder i Oslo Triatlon, Jonas Sundet, forteller hvordan en enkelt og greit kan komme i gang med triatlon. Han gir oss også innblikk i triatlonsportens korte, men meget interessante historie.

I tillegg møter vi både nybegynnere og de som så vidt har kommet i gang. Hva er det lurt å tenke på når en har bestemt seg får å debutere som triatlet? Her får du både utstyrs- og treningstips og en fin oversikt over mulige arrangement du kan delta i. Kanskje blir dette sommeren da du for første gang prøver deg i en triatlonkonkurranse? 

Sammen med det ordinære bladet får du som Kondis-medlem levert triatlonmagasinet på trammen denne uka. Og er du ikke allerede Kondis-medlem, så er mai-nummeret av Kondis bare én av mange gode grunner til å bli det:

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler!


Bladet ligger allerede ute på MIN SIDE
De som er medlem, kan også lese årets og fjorårets Kondis-utgaver i digital utgave fra 
MIN SIDE på kondis.no. Er du ikke medlem, vil du fra samme sted få lest de første sidene. 

Kondis vil også være å få kjøpt i Narvesen. Ca. ei uke etter at medlemmene har fått det i posten, vil det legges ut for salg i et utvalg kiosker. 

TIDLIGERE UTGAVER AV KONDIS
Kondisutgivelser fra 1999 til 2016 kan du se og lese smakebiter fra herfra.

Kondis1704_Triatlon_640.jpg
Et fyldig triatlonmagasin følger med mai-nummeret av Kondis. (Foto: Kjell Vigestad)

Kondis1704_Triatlon-4.jpg

 

Kondis1704_640.jpg
Sindre Buraas har bytta bort piggskoa med racersykkel. (Foto: Bjørn Johannessen) 

Kondis1704-2.jpg