Siden det fremdeles går an å melde seg på, er det vanskelig å peke ut favoritter, men en god del sterke navn er allerede på plass i startlista. Av de som er påmeldt i kvinner senior, er nok Sigrid Jervell Våg den største favoritten, men hun kan få tøff kamp fra klubbvenninne i Tjalve, Malin Edland, Mari Rud, Kristin Otervik og ganske mange andre i det jevne feltet.  

Best tid kan det imidlertid fort være Ingeborg Østgård som får, men hun er påmeldt i juniorklassen, og er uansett en klar favoritt der. Det er også innlagt UM og veteran-NM med noe ujevn deltakelse. 

Også juniorene og UM-løperne på herresida løper 2 km, og Svorkmo-kometen Vegard Warnes er kanskje den største favoritten til gullet. 

Herrer senior ser ut til å kunne bli en jevn batalje med sterke karer som Marius Vedvik, Sigurd Ruud Skjeseth, Fredrik Sandvik, Jacob Boutera, Eivind Øygard, Senay Fissehatsion og Even Brøndbo Dahl på startstreken. I et slikt vårmesterskap kan det også fort dukke opp mer ubeskrevne blad som har trent veldig bra gjennom vinteren.

Veteranklassene for menn er noe fyldigere enn for kvinner, og særlig er arrangørklubben Strindheim godt representert. 

I stafetten som går søndag, er det to løpere på hvert lag. De løper tre etapper hver på 1 km, annenhver gang. 6 kvinnelag og 22 herrelag er så langt påmeldt. 

Menn_senior_innspurt_4S7A4511.jpg
Marius Vedvik tok NM-gullet på 3 km da NM gikk i Bøkeskogen i Larvik i 2019. (Foto: Runar Gilberg) 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957