Tirsdag kveld ble dag 2 av Boysen Memorial arrangert på Bislett. Av "kondisøvelser" var det 800 m som stod på programmet. 5 heat for kvinner og 9 for menn.

A-heatet
Kveldens siste, og raskeste, heat for kvinner ble vunnet av Amalie Sæten på 2.06,14. Første 200 m ble passert på ca. 29 sek av haren Astri Ertzgaard som på det tidspunktet hadde en luke på 5-6 meter ned til nærmeste løper. 400 m ble passert på ca. 63 sekunder. Da med Sigrid Wahlberg i tet, men Sæten på skuldra. Ved 600 m, som ble passert på 1.35, tok Sæten over teten og ble tett fulgt av Wahlberg. Derfra og inn hadde Sæten god kontroll og passerte målstreken på 2.06,14 foran Ingeborg Østgård på 2.06,59. Wahlberg kom på 3. plass med 2.07,37.

Amalie Sæten (357) inn til seier på 800 m. Til venstre (92) Ingeborg Østgård som kom på 2. plass. Sigrid Wahlberg (231) ble nummer tre. (Foto: Samuel Hafsahl)​

A_Heat_Målgang_Sigrid Bjørnsdatter Wahlberg_2.plass_DSC7589.jpg3. plassen gikk til Sigrid Wahlberg på 2.07,37. (Foto: Samuel Hafsahl)

B-heatet
I kveldens nest raskeste heat ble det av hare Kaitesi Ertzgaard åpnet på 30 sekunder på første 200 meter. Solveig Vråle lå i tet bak og 600 m ble passert på 1.36. Men derfra drar Grethe Tyldum ifra, får luke og vinner på 2.09,64. Nærmest kommer Ina Halle Haugen med 2.09,77, mens Christina Toogood tar 3. plassen på 2.11,38.

B_heat_samlet halvveis_DSC7540.jpgSamlet felt halvveis. Bak fartsholder Kaitezi Ertzgaard følger Solveig Vråle (319) og vinner av B-heatet Grethe Tyldum (272). (Foto: Samuel Hafsahl)

B_heat_Målgang_Grethe Tyldum 1.plass_Ina Halle Haugen_2.plass_DSC7549.jpgGrethe Tyldum vinner B-heatet på 800 m foran Ina Halle Haugen. (Foto: Samuel Hafsahl)

Christina Toogood (til venstre) knep 3. plassen i et spurtoppgjør mot Kristin Otervik (167), Vilde Våge Henriksen (125) og Solveig Vråle (319). (Foto: Samuel Hafsahl)

C-heatet
Caroline Fleischer drar allerede fra start rett ifra resten og får straks solid luke til resten av deltakerne. 600 passeres på 1.36 og målstreken passeres på 2.11,50. Nærmest er Maren Halle Haugen som slår Tyrving-jentene Christine Næss og Sigrid Alvik i spurten. Tidene til disse tre ble henholdsvis 2.13,33 - 2.14,08 - 2.14,15.

KS_C_Heat_Målgang_Caroline Sophie Røhm Fleische_DSC7519.jpgCaroline Fleischer fikk raskt luke til konkurrentene og løp alene fra start til mål. (Foto: Samuel Hafsahl)

Maren Halle Haugen på vei inn til 2. plass etter en solid avslutning. (Foto: Samuel Hafsahl)

KS_C_Heat_Målgang_Christine Næss og Sigrid Alvik_DSC7531.jpgChristine Næss (329) kniper 3. plassen foran lagvenninne i Tyrving IL, Sigrid Alvik med kun 7 hundredeler. (Foto: Samuel Hafsahl)