Det var en tilfeldighet som gjorde at Annette ble løper. Egentlig hatet hun å løpe, men etter å ha vært syk og ikke kunnet bruke kroppen slik hun ønsket, ble hun så glad da sykdommen slapp taket og kroppen fungerte slik den skulle at hun endatil begynte å løpe. 

– Jeg begynte å løpe fordi jeg kunne løpe, forteller Annette. 

Etter hvert som hun ble bedre til å løpe, løp hun heller lengre enn raskere og en dag stilte hun også til start i et ultraløp. Etter dette ble det flere ultraløp og OCR (hinderløp) med en tredjeplass i Ultra OCR Word Champinship 24-timers og seier i Soria Moria til Verdens Ende på 164 kilometer som de beste plasseringene. 

Kondis er utrolig stolt og glad for å ha henne med på laget og for at hun vil stille opp som ambassadør for Kondis. Dersom du vurderer å melde deg inn i Kondis, får du 100 kroner i rabatt på innmeldingsavgiften om du oppgir hennes ambassadørkode ved innmelding.

Annette har ambassadørkode: 118.

Her kan du lese mer om våre medlemstilbud og melde deg inn om du ønsker det. 

LES OGSÅ: Ultraløper Annette Velde Sande håper på VM-plass på 24-timers

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957