Selv om årets renn er fulltegnet, er det fremdeles muligheter for å melde seg på for enkelte grupper.

Deltakere mellom 16-24 år (alder pr 31.12.07) kan fortsatt melde seg på. Det samme gjelder utlendinger samt elitedeltakere. Med disse påmeldingene regner arrangøren med å ha nærmere 12.500 påmeldte deltakere til årets renn. 12.500 deltakere er øvre grense for antall deltagere, og dette er også ny deltakerrekord.
UngdomsBirken
For 6. gang vil UngdomsBirken bli arrangert 17. mars. Dette er for alle mellom 12 og 16 år. Start er på Sjusjøen og mål på Birkebeineren Skistadion. Det er totalt 1250 plasser, og dette er 250 plasser mer enn tidligere år. Det er i dag 750 ledige plasser i UngdomsBirken 2007.

I fjor ble UngdomsBirken fulltegnet, og arrangøren anbefaler derfor alle som har tenkt å delta i dette arrangementet om å melde seg på nå.

Det gjøres: HER
Birkebeinerprøven 3. mars
I forkant av hvert Birkebeinerarrangement åpnes løypetraseen for Birkebeinerprøven. Her kan du teste løypa og formen i forkant av arrangementene uten stress og mas rundt tidtaking og merkekrav. Birkebeinerprøven på ski arrangeres lørdag 3. mars. Det blir ordnet med busstransport tur/retur Krokstadelva/Oslo/Lillehammer/Rena. Det blir i tillegg et servicetilbud med matstasjoner og dusj. All ferdsel i løypa er på eget ansvar.

Mer informasjon og påmelding
Birkebeiner aktivitetsdag
Onsdag 31. januar kl. 16:30-20:00 arrangerer Birkebeinerrennet i samarbeid med Milslukern Sport aktivitetsdag på Milslukern Sport, Ullevål Stadion.

Følgende kjendiser er invitert til å være med: Bjørn Dæhli, Vegard Ulvang, Ella Gjømle, Frode Estil, Gunn Rita Dahle, Rune Høydahl, Edvald Boasson Hagen, Eirik Verås Larsen, Mattis Næss, Jens Arne Svartedal og Peter Ribe. Erik Røste fra Sport 1 vil lede det hele. Det blir kjendiskonkurranser og utdeling av masse gavekort. Aktivitetene vil starte ca kl. 18.00.

For mer informasjon se milslukern.no