Yngste klasse på 5 km i Drammensmaraton ble en riktig rysare. Med en kilometer igjen å løpe var det
15 år gamle Anders Larsen Høiås, Krokstadelva som ledet med ni sekunder på Teodor Hansen, Ringerike Friidrettsklubb og 15-åringen Mads Orø Olsen, Team Orø Olsen som kom samlet like bak ham.
Til slutt skulle det bli 12-åring Teodor Hansen som tok igjen Høiås og de ble dømt likt i mål på 17.45, mens Mads Orø Olsen fikk 17.46

Sjekk også ut hovedreportasjen :  Gode forhold i Drammensmaraton ble skjemmet av feilanvisning

Anders Larsen Høiås
Anders Larsen Høiås, Krokstadelva i tet i 12-15 år med en km igjen å løpe.

Per Gunnar Øverland
Per Gunnar Øverland; Sandvin vinner 5 km i 70-74 årsklassen på meget imponerende 20.42. Det var seks sekunder raskere enn han løp på i Kristinaløpet. Magne Bjørdal satte klasserekord med 20.08 i Norges Raskeste tidligere i år.

Frida Reier Nilsen
Lange fletter og fine smil. Frida og Tonje Reier-Nilsen trives på 5 km i Drammensmaraton.

Arne Fortun
Arne Fortun, Fanaråk IL vinner 50-54 årsklassen på 18.26. Neste år rykker han opp til 55-59 og der ville den tiden gitt en foreløpig 6. plass på statistikken.

Henrik Brøvig og Vegard Fluge Samuelsen
Henrik Brøvig, Oppegård IL (739) blir nr. 9 på 10 km. Mens Vegard Fluge Samuelsen, Milslukeren tar 8. plass og andreplass i 45-49-årsklassen.

Hannah Thunes og Erik Wessel Holst
Rett ved Drammensm Museum løper en forbi denne fine parken. Her kommer Hannah Thunes, Synergi Helse, som blir nr. 4 av kvinnene på 10 km, bak kommer Erik Wessel Holst, Lier

Ole Peter Bergaust
Ole Peter Bergaust, Veldre Friidrett vinner halvmaraton klasse 70-74 år på imponerende 1.37.54. Kun Johannes Lunde 1.33.30 i Åsane og Bergaust sjøl har løpt fortere i år. 1.35.38 noterte han seg for i Fredrikstad.

Jessica Gunnarsson
Jessica Gunnarsson, Vidar blir nr. 4 og vinner klasse 40-44 år på gode 1.21.10  Dermed forbedrer hun sin topplassering på veteranstatistikken fra 1.22.23 i Fredrikstad. Totalt er hun på 12. plass på årsstatistikken i Norge i år.

Kirsti M. Johnsen og Svein Stranddal
To vestfoldinger med gode prestasjoner. Evigunge Kirsti M. Johnsen , Tønsberg Fri-idretttsklubb vinner 60-64 år på 1.37.14, mens Svein Stranddal, Gjerpen blir nr. 2 i M60-64 på 1.37.28.   Med 1.37 løp Johnsen 10 munutter raskere enn Karin Nord som toppet statistikken fra før med 1.47.52 fra Nordmarka Halvmaraton

Nina Anette Hongseth
Etterhvert kom det strålende solskinn over Drammensmaraton. Her er det Nina Anette Hongseth, Namdal Løpeklubb  som stråler, og det har hun grunn til. 10. plass i 40-44 år med barnevogn på tiden 1.46.24!

Beate Husby
Beate Husby var en av mange deltakere fra Tjøme Løpeklubb.

Øystein Anmarkrud
Øystein Anmarkrud fra TJøme Løpeklubb løper inn til 19. plass på halvmaraton på 1.16.51