Ønsker du å avsluttet 2023 med å delta i et mosjonsløp? Her er Kondis sin oversikt over mosjonsløp som i år skal arrangeres på nyttårsaften. Kondis tar forbehold om feil i oversikten, så det anbefales som alltid å sjekke siste statusrapport på arrangementets nettside eller facebook-side. 

Nyttårsløpet Trondheim

Gateløp på 10 km som i år arrangeres for 54. gang. I konkurranseklassen er det puljestart hvor de raskeste starter sist. Dermed vil alle starte sammen med deltakere med omtrent samme løpsstyrke og alle har noen foran å strekke seg etter.
I tillegg blir det trimklasser på både 5 og 10 km. 

Nyttårsløpet Tønsberg

Tradisjonsrikt nyttårsløp med start og mål ved Messehall B på Messeområdet utenfor Tønsberg sentrum. Kontrollmålt 10 og 5 km pluss eget barneløp på 400 m. Start fra kl. 12:00. 

Nyttårstrimmen Porsgrunn/Skien

Kontrollmålt 10 km langt gateløp som går på gangvei fra Porsgrunn til Skien. Starten går ved SpareBank 1 Sørøst-Norge Storgata 117 i Porsgrunn og mål er ved Arkaden i Skien sentrum. Arrangert siden nyttårsaften 1975. Arrangeres i år for 48. gang. 

Arkoconsult Valestrandsmarka Rundt -  nyttårsløp

Et 4,4 km langt mosjonsløp på Osterøy ved Bergen. Start og mål på Furubakken idrettsplass. Start kl 14:00. 

Nyttårsløpet i Egersund

Start og mål ved vannbehandlingsanlegget. Lang løype på 5,1 km og kort løype på 1,8 km. I tillegg eget barneløp. Start 14:00. Påmelding på startstedet, 30 min. før start. 

The Lost Highway

Start og mål ved Veienmarka Ungdomsskole ved Hønefoss. Løypa er snaue 5 km lang. NB: på grunn av oppussing på Veienmarka Ungdomsskole er start/mål i 2023 flyttet til Veien Skole. Dette er den 19. utgaven av løpet. 

Gåtene opp

Motbakkeløp ved Bergen. Oppmøte på parkeringsplassen på Bontveit. Felles oppvarming ned til start ved Samdalen skole. Løypa er 3,41 km lang og har en stigning på 242 høydemeter. 

 

Romjulsløpet - Jansens Jaktstart

Fjelløp ved Bergen. "Up and downhill". Tre høyder: Sandviksbatteriet, Sandviksfjellet og Fløyen. Totalt rundt 400 høydemeter. Start og mål i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus. Fleksibel start mellom klokka 10 og 11.