Petter Antonsen tok 10. plassen i Strömstadmilen lørdag og ble premiert som beste nordiske deltaker. De 9 som kom foran Petter var alle kenyanere, selv om to av dem nå representerer en svensk og en finsk klubb. Petter løp på 31.46 og slo beste innfødte svenske med 12 sekunder. Andre halvdel av løperparet Antonsen/Størmer, Siri Størmer, ble også beste av de norske i Strømstad med 4. plass på 36.43 og sikret seg også en liten pengepremie.
Norsk på 2. og 3. plass
Wiktor Berg (t.h.) fra Sveio tok 2. plassen i klasse 40-44 år med 35.18 ett sekund bak vinneren. Arne Håkon Vik, TFL Halden fulgte på plassen etter med 35.56. De slapp å konkurrere med Petter Antonsen som denne gangen stilte i eliteklassen, men som ville ha vunnet klassen med klar margin.
Opptur for Kristin Lie:
Kristin Lie, Royal Sport er i oppløpet på Strömsvallen med klar margin til ”gamlejentene” Sandberg og Tråve denne gangen. Det ble 7. plass med 37.41. Grete Sandberg seiret i klasse 40-49 år med 38.34 og hadde Anna-Margrete Tråve 7 sekunder bak seg. I Sentrumsløpet var det motsatt med samme margin. I disse to har Norge to av verdens beste veteranløpere i klasse 45-49 år.
Suveren i klasse 55-55 år:
Bjørn Lauglo, Stovnerkameratene stormer inn til klar klasseseier. Han løp på 36.57 i klasse 55-59 år og slo også klassevinneren i 50-54 år, Dag Jacobsen, fra Siggerud og Vidar, som fikk 37.12
Frisk fight i Strömstad sentrum.
Løperne starter på Strömsvallen og løper til sentrum og en runde rundt Laholmen og tilbake til stadion hvor 5 km passeres. Og så er det en runde til. I bakgrunnen ser vi havnen og Rica Laholmen Hotell hvor Kondis-medlemmer kan bo rimelig under Strömstadbesøket.
Nr. 2 på en engelsk mil:
Sara Amalie Solheim fra Halden tok annenplassen i klasse 10-11 år på 1609 meter med 6.16 og var 5 sekunder bak vinneren. Blant de yngste sto Joachim Søreng Bjørge fra Haugesund for den eneste klasseseieren. Han vant 3 km gutter 14-15 år på 11.12 med klar margin. Godt løp også broren (?) Christian Søreng Bjørge på 5 km i klasse 16-17 år med 2. plass på 16.27.