Pressemelding 

Molde Sentrum, Molde Fotballklubb og Folkeløpet inviterer til aktivitetsdag på Torget 17. september, dagen før storkampen i eliteserien mot Aalesund på Aker Stadion. Vi ønsker å samle barn og voksne rundt ulike aktiviteter i Molde sentrum den dagen. Arrangementet vil ha base på Torget klokken 12-15, men vil merkes i hele byen. Maskotene Molle og Tare vil lede an på Torget, og det blir servert mat og drikke fra lokale leverandører. Her blir det ballbinge og triksekonkurranse med flere aktiviteter.

Barneløpet 750m starter kl 13.00
Barnerittet 750 m starter kl 13.15
Folkeløpet Molde 5 km starter kl 13.30

Start og mål for alle aktivitetene vil være på Torget. Traseen til Folkeløpet går gjennom Storgata og Julsundveien til Aker Stadion. Der tas en runde rundt stadion før en løper en runde inne på stadion og returnerer til Torget. Denne traseen løpes to ganger. Barnerittet og Barneløpet har også trase i Storgata, så det blir god anledning for alle publikummere til å overvære deltagerne på nært hold.


- Vi ønsker å lage en fest i Molde sentrum for alle! Vi håper å få med representanter fra flest mulig idrettsgrener, og vi utfordrer spesielt deltakere fra lokale lag om å stille i egne klubbdraker. Men du må selvsagt ikke være med i en klubb for å kunne delta. Dette blir en fin oppvarming til lokaloppgjøret mellom Molde og Ålesund på søndag, sier Øyvind Kvernen i arrangementskomiteen.

Kamptidspunktet for Molde – Aalesund er dessverre lite barnevennlig. Men alle barn som deltar i Barneløpet eller Barnerittet får deltagerpremie i form av gratis billett til neste hjemmekamp i eliteserien, Molde – HamKam klokken 17:00 søndag 9. oktober.