De fem første  løpene i Gå-joggen 2020 måtte avlyses, men de seks øvrige denne våren kan gås eller løpes når man kan og vil i løpet av uka. Retningslinjer for smittevern gjelder, dvs kun mindre grupper, og god avstand mellom løperne.

Betaling skjer på Vipps til Gå-joggen på nummer 99499. Betalingen fungerer som registering for gjennomført løp. Har man ikke Vipps, må man få noen andre til å vippse og skrive en melding i appen om hvilke(t) navn betalingen gjelder. Send også gjerne en mail til arrangør om at du deltar. 
 
For de som ønsker å løpe på tid, må de ta tida selv og sende til arrangøren av det aktuelle løpet. Bilde av ukas løype blir lagt ut på Bedriftsidretten Innlandet sin hjemmeside

Første løp går fra Koigen fra onsdag 20.05 med M3 Helse som arrangør. Mailadressen til arrangøren er joreist@hotmail.com

Oppdatert samleside for Gå-joggen med resultater fra alle løp 2003 - 2019 på kondis.no.
 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957