188 deltakere fullførte Vegmuseumsløpet onsdag kveld i lett yr. Løypa var 3,5 km, og gikk i hovedak på veger/stier inne på museumsområdet til Vegmuseet ved Hunderfossen. Løpet ble arranger at Vegvesenet BIL i samarbeid med Litrim. Sparebank 1 var løpets sponsor, og hadde gitt mange uttrekkspremier.

Her er resultatene

Olympiaparkløpet, det niende og nest siste løpet i årets Sørdalskarusell, går neste onsdag 5. september kl. 1830 med start fra Håkons Hall og mål på sletta i Lysgårdsbakkene.

01 0IMG_0171.jpgHanne Mjøen Maridal, som representerer LIF løp inn til sin femte seier av seks mulige, og har fullført Sørdalskarusellen for første gang. Sammenlagtseieren er sikret.

02 0IMG_9841.jpgFellesstarten med de 188 deltakere har gått, og det er stor fart på de fremste deltakerne ut fra startomådet. Fra venstre ser vi Erik Johannes Jevne (43) i M 16-19 år, Henrik Jevanord (26) i M 12-16 år, Geir Steig (69) i Aktive M 20 - 35 år, Geir Strandbakke (176) i M 50 - 59 år, Fredrik Riste Kristiansen (52) i M 16 - 19 år, Stian Sommerseth (115) i M 30 - 39 år, Torger Haukåen (224) i Aktive M 20 - 35 år og Lars Berger (112) i M 30 - 39 år.

03 0IMG_0131.jpgOliver Plasssen-Brandvol fra Vinstra IL vant klasse M 12-16 år, selv om han hadde glemt løpsskoene sine hjemme. Dette var hans sjette løp for sesongen og i dag skulle han fullføre karusellen. Hva skulle han gjøre? Far Plassen-Branvol henvendte seg til speaker og fikk han til å spørre om noen hadde et ekstra par joggesko størrelse 44. Lykken sto den kjekke bi - Per Martin Johansen hadde med seg to par til dagens løp.

04 0IMG_0467.jpgDet ble nok en klasseseier til Torstein Rudihagen i M 60 - 69 år. Her i flott kliv opp den siste motbakken mot slutten av løpet.

05 0IMG_0747.jpgAlfred Unosen ble nok en gang vinner av klasse 70 år +. Her løper han gjennom furuskogen mot mål sammen med Kari-Anne Fredriksen, som ble nr. 3 i K 50-59.

06 0IMG_0881.jpgMarit Valset fra Lillehammer Skiklub er trofast deltaker i Sørdalskarusellen, Denne gangen løp hun inn til andreplasse i K 60 - 69 år.

76 0IMG_0647.jpgGlade trimmere i ulike aldre løper side om side. Fra venstre Ane Melbø (38) i klasse K 0-11 år, Ingebjørg Wikstrøm (165) i K 50-59 år, Marit Melbø (217)  i Trimklasse uten tidtaking, og Børre Storhagen (147) i M 40-49 år.