Walter Steiner har gjort svenske av seg og byttet ut hoppskiene med langrennski. Den sveitsiske verdensmesteren i skiflyging fra Planica i 1972 hadde en forestilling om at langrennsløpere tjente bedre på sin idrett og han konverterte, men han har ikke merket så mye til pengene. Han var like blid for det.   

Mangeårig klassevinner Olaf Pedersen vant i følge han selv, sin største seier da han klarte å stille til start etter en skade i hoppbakken hvor han falt ned fra hoppet i Lysgårdsbakken og ble sterkt skadet. Nå er han på beina igjen, første skiturer tok han 1. februar og altså nå Birken på 3:23:45 som var godt nok til en 8. plass i klassen.

Einar Jonsbu med klubbnavnet Dream Team tryna skikkelig i bakkene nedenfor Sjusjøen. Selv om det ser ganske ille ut, forsikret han om at det var ingen fare. Han gikk inn til tiden 3:20:26 og hadde god margin til merkekravet i klasse M45 - 49. Det var ellers få skader å se i målområdet.

John Krogsveen feiret 60 årsdagen sin på forhånd med å ta sitt 37. merke. Mandag fyller han 60. Vi gratulerer!

Morten Nystuen fra Kongsvinger var ikke helt fornøyd - det ble nok ikke noe merke i dag i hans 18. løp, men han var ikke så veldig langt unna.

Skismører og skiselger Ivar Hjelmseth på Sport 1 på Lillehammer ville ikke røpe hva han hadde smørt med, men forsikret at han hadde meget gode ski.  Ivar noterte 3:45:03 og klarte merkekravet med god margin.  Ivar tok sitt 15. merke, men nå var det slutt - det er vanskelig å få tid til nok trening. 

Kjell Eide fra arrangørklubben gikk inn til 3:25:19 og tok sitt 15. merke.

Rune Bergsodden og Rolf Kjærnsli har hver sin rolle i Birkebeinerrennet. Rune er daglig leder og har ansvaret for årets Birkebeinerrenn, mens Rolf er veteranen med 46 merker som har skrevet 5 bøker om Birkebeinerrennet. Den siste kom i 2000.  Bøkene er viktige sporthistoriske dokumenter hvor blant annet de fleste resultater forefinnes.

Rune var godt fornøyd med arrangementet, han var litt spent da vi snakket med han. Målområdet var litt trangt, men det gikk nok bra.  Av 14774 påmeldte stilte 13498 på startstreken hvorav  13166 kom i mål. 3845 klarte merket dvs 29,2%.

Det var folksom i målområdet.