Med tiden 15:22 kommer Hans-Magnus Haukøy inn blant de gode løperne på årets Kondis-statistikk for 5 km, med en plass blant de 40 beste løpene i år. Og løypen som starter fra Marineholmen og rundt langs Store Lungegårdsvann har blitt døpt perseløp av arrangørene på grunn av sin flate profil. Og i går var det lite vind i løypen, og forholdene var gode i det varme sensommerværet.

Gode tider var det også bak Hans-Magnus der Andreas Fantoft og Bjørnar Hellerslien var de som kom nærmest vinneren.

Kimberley Joanne Hatfield ble beste kvinne i 5-km-løypen, der både hun og de to neste på resultatlisten gjorde løp på 22-tallet: Sylvia Eikemo Bringedal og Monika Benserud.

De aller fleste løp 5 km, kun tre kvinner og fire menn prøvde seg på 3 km-løypen. Hanne Liland og Magnus Morbech var de raskeste her. Det var i alt 62 deltagere i de to løypene, de aller fleste i 5 km.

Alle resultater Bykarusellen Perseløp 7. september

1P1A6868.jpgSom vanlig var start og mål på Marineholmen Forskningspark.

1P1A6910.jpgFin tid på Andreas Fantoft også, 16:05 og andreplass. (Foto: Arne Dag Myking)

Kimberley Joanne Hatfield og Hans-Magnus Haukøy premiert som beste løpere på 5 km. (Foto: Tom Roger Johansen)

Sylvia Eikemo Bringedal løper inn til en andreplass på tiden 22:21. Hun går med det inn på årets statistikk over de beste løpene i klasse K50-54. (Foto: Arne Dag Myking)

Monika Benserud har i mange år drevet med tresteg på høyt nivå. Nå prøver hun seg på løping. (Foto: Arne Dag Myking)