Sofie Johansson 2021.jfifBegge de to første utgavene av HHT Ultra ble vunnet av Sofie Johansson, så vi regner med o-løperen fra Vang går for hat-trick i år. Her fra rett etter starten  i 2021. (Foto: Rolf Bakken)

Starten for årets HHT Ultra 2023 går fra Gåsbu skistadion lørdag 24. juni kl 00:00 med målgang på Tangen camping i Mjøskanten. Løypa er ca. 60 km med ca. 500 høydemeter og følger sammenhengende blåmerkede stier gjennom vakre områder som Vangsåsen, Ilseng, Romedal og Stange. Terrenget er variert og småkupert med en fin blanding av flytstier og noen mer tekniske partier uten store stigninger.

Kart.png

L¢ypeprofil.pngLøypekart og høydeprofil på ut.no

HHT Ultra er et selv-support løp, og det er ikke lov med privat support underveis. Arrangøren, Hamar og Hedemarken Turistforening, vil sette ut vannposter og en matstasjon ca. halvveis og i målområdet.

6 x 10 km stafett

Dersom man synes 60 km er i drøyeste laget blir det i år mulig å delta som lag på opptil 6 personer med etapper på ca. 10 km med vekslinger lett tilgjengelig ved bilvei. Dette er et sosialt alternativ til for eksempel bedrifter, vennegjenger og sprek familier.

Kart med vekslingsområder

Det blir enkel premiering av beste mann og kvinne samt deltakermedalje til alle som fullfører innen tidfristen på rause 16 timer. Det vil si at det er mulig å gå det meste av løypa og likevel rekke fristen kl 1600 lørdag ettermiddag. 

Start Savalsætra (3).jpgFra starten av den første utgaven av HHT Ultra fra Savalsætra i Løten i 2021. (Foto: Thomas Pedersen)

Samleside for HHT Ultra med reportasjer, bilder og resultater fra de to foregående utgavene.

Den første utgaven av HHT Ultra i 2021 var på hele 95 km og hadde 15 fullførende, mens det i fjorårets utgave var 19 av de 20 startende som kom til mål ved vokterboligen på Morskogen. 

HHT Ultra 2023 på Facebook

PÅMELDING innen 16. juni