To veier til 18 norske lokalsider:

I toppmenyen "MENY"på kondis.no velger du LOKALSIDER og deretter din lokalside. Det er totalt 19 lokalsider inklusive UTLAND. Spesielt på de 18 geografiske norske lokalsidene legges det ut mange nyheter som ikke får plass på kondis.no hovedsiden. På flere av lokalsidene legges det ut over 100 nyheter årlig.

I høyre kolonne på forsiden finner du også "Siste fra lokalsidene"... fem siste nyheter på lokalsidene. Under denne er det en meny med snarvei til din egen lokalside.

Sjekk din lokalside regelmessig
En annen fordel med lokalsidene er at saker fra ditt nærområde blir synlig i åpningsvinduset lenger - siden tilsiget av nye saker naturligvis ikke er like stort som på hovedsiden. Alt som legges ut på hovedsiden er også linket til en eller flere lokalsider. Sjekker du lokalsiden regelmessig går du altså ikke glipp av noen saker fra ditt nærområde.

MEDARBEIDERE PÅ LOKALSIDENE
På linken ovenfor kommer du til en side hvor du ser hvem som legger ut nyheter på kondis.no. De aller fleste, som mannen på bildet, er både nyhetsjegere, fotografer og idrettsutøvere. Siden er under omlegging oktober-november 2014.

Bildet: Rolf Bakken (foto Per Inge Østmoen)

Ultraløp og andre spesialsider
På toppmenyen "MENY" finner du i tillegg en sortering på idrettsgren. Her vil du spesielt under "ULTRA" finne veldig mange nyheter om ultraløping som aldri finner veien til hovedsiden.

Kondis-idrettssider-ny.jpg