Kondismedlem Sponset innhold
Raufoss_Water_Gas

Søker Kondis-medlem til sjefsstilling

Det er en del stillingsannonser på kondis.no, men så langt har alle vært knyttet opp mot idrett. I dag finner du en annonse for et teknologiselskap!

Bildet: Raufoss Water & Gas' lokaler i Raufoss Industripark

Inn i mellom er det annonser på kondis.no for stillinger innen idretten, men at også næringslivet bruker kondis.no som kanal for stillingsannonser er heller uvanlig.  I dag søker Raufoss Water & Gas etter IT- og økonomisjef på våre nettsider, og vi er nysgjerrig på hvorfor selskapet valgte å annonsere på kondis.no.

Vi spør derfor selskapets direktør, Lars Ølstad, om det.
 
Jeg så for meg at vår framtidige økonomi- og IT-sjef ville trives i Oppland med Lillehammer og Sjusjøen i nærheten dersom vedkommende er glad i langrenn og annen kondisjonsidrett, sier Lars Ølstad, og tilføyer –Jeg elsker langrenn selv og er en ivrig leser av Kondis og kondis.no.. 

Han tilføyer:
 
– De som trener jevnlig og deltar i organiserte arrangementer er som regel målbevisste og har ambisjoner. Det behøver ikke nødvendigvis være for å vinne konkurranser, men motivet er som regel å bli bedre. De jeg omgås med som driver kondisjonsidrett opplever jeg på denne måten. Og han legger til med et smil –Dessuten har Kondis-medlemmer naturligvis også masse utholdenhet.
 
Ølstad er selv Kondis-medlem og har 30.42 på 10.000 m og 2.23 på maraton som personlige rekorder fra slutten av 80-tallet. Maratontiden ville gitt han en tredjeplass på fjorårets norske statistikk..
 
Raufoss Water & Gas, er som navnet forteller, et selskap innen vann- og gassteknologi. Det er en del av et internasjonalt selskap. I Norge er det lokalisert på Raufoss, har 140 ansatte og en omsetning på 400 milllioner norske kroner.

HER ER STILLINGSANNONSEN