En uthvilt Ingeborg Løvnes hadde god kontroll på navnesøster Lind fra Gular da hun løp inn til nok et Junior-NMgull i samlingen. Løvnes la seg rolig i rygg på Ingeborg Kristine Lind. Der lå hun rolig og jogget inntil det gjenstod 250 meter av løpet. Da kolbet hun inn turboen og kunne kontrollert holde navnesøster Lind bak seg i mål.

Med bare tre løpere i feltet var det lite Ingeborg Lind kunne gjøre med det. Hun visste hun ikke fikk drahjelp av andre, og dessuten var hun også rimelig sikker på at Ingeborg Løvnes hadde større fart enn henne på slutten. Da ble det et valg mellom to onder; enten jogge sammen med Ingeborg eller forsøke å løpe fra henne. Hun valgte å jogge sammen med Ingeborg Løvnes til Løvnes satte inn rykket 250 meter før mål.

Stor gratulasjon også til bronsemedaljør Vienna Dahle. Hun tok sin andre bronsemedalje for helgen da hun satte ny personlig rekord med tiden 5.00,76. I og med at dette var hennes tredje baneløp noen sinne, hadde hun håpet på mer fart i feltet slik at hun kunne fått en betydelig bedre personlig rekord. Vienna begynte med friidrett i februar i år og debuterte på bane med å løpe 1500 meter på 5.02,8 i Stavanger 20. juni. Det fristet til gjentagelse. Derfor får vi trolig se henne på betydelig flere friidrettsstevner fremover. Da håper hun at hun får løpe i større felt enn det hun gjorde i helgen.

Pallen på 1500 meter

Ingeborg Kristine Lind, Ingeborg Løvnes og Vienna Dahle på pallen.

 

 

Kvinner u23 1500 m  
Plass:   Navn: Klubb: Resultat:  
1   Ingeborg Løvnes Vidar SK 4,49,16  
2   Ingeborg Kristine Lind Gular, IL 4,50,13  
3   Vienna Søyland Dahle Skjalg IL 5,00,76 PB

 


Innta plassene.......

Ingeborg Løvnes og Ingeborg Kristine Lind med samme fotstilling men motsatt armstilling før start.


Ingeborg Kristine Lind fra Gular dro og dro på Ingeborg Løvnes og Vienna Dahle.
Ingeborg Løvnes kunne juble for gullet. Gullet sikret hun da hun på bortre langside tok kommandoen på sisterunden.


Ingeborg Kristine Lind spurter inn til sølvmedalje.

Gularkos etter premieutdelingen

Det ble gull til Frida Berge i KJ19 og sølv til Ingeborg Kristine Lind i KJ22  på 1500 meter i dag. Det var klubbvenninnene godt fornøyd med.

Les alt kondis.no skriver fra årets Junior-NM