Norges Friidrettsforbund har sammen med Dimna IL, som er arrangør av årets innendørs-NM, bestemt at mesterskapet ikke skal arrangeres som planlagt helga 6. - 7. februar, skriver friidrett.no. Smittefare rundt den pågående koronapandemien er selvfølgelig årsaken. Alternative datoer vurderes, men er foreløpig ikke bestemt. 

Arrangørklubb Dimna IL, som er friidrettsklubben i Ulsteinvik på Sunnmøre, har nok de siste årene vært mest kjent som klubben til Karsten Warholm. Og også det innendørs friidrettsstevnet Karsten Warholm International, som skulle vært arrangert i Ulsteinhallen 29. januar, er utsatt. Heller ikke her er ny dato bestemt.

Friidrett.no melder samtidig om at den nordiske innendørslandskampen i friidrett, som skulle vært arrangert 14. februar i Uppsala i Sverige, er avlyst. 

Se reportasjer på kondis.no fra fjorårets innendørs-NM

3J6A5735.jpgVi må vente før vi eventuelt kan se flere jublende utøvere i innendørs-NM. Her viser Narve Gilje Nordås sin begeistring etter å ha vunnet NM-gull på 1500 m i fjorårets NM foran Maius Vedvik. (Foto: Arne Dag Myking)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957