Romerike Løpskarusell består av totalt åtte løp. Første løp i ble i år arrangert 3. mai. Siste går 13. september. Men allerede tirsdag 7. juni kan du delta i sesongens 4. løp. Det finner sted på Nebbursvollen, Lillestrøm. Du kan velg mellom 5 og 10 km. Begge er kontrollmålte løyper. Se løypekart nederst i artikkelen. 

Påmeldingsfristen for dette enkeltløpet er søndag 5. juni. Påmelding gjøres her.

  • Parkering: Nebbursvollen Friluftsbad
  • Distanse du skal løpe bestemmer du selv, på løpsdagen. Det blir en resultatliste for 5 km, og en resultatliste for 10 km.
  • Løypene er kontrollmålt. Grus og asfalt, flat løype.
  • 10 km starter kl. 18:00.
  • 5 km starter kl. 18:15.

De med startnummer, eller de som kjenner noen med startnummer, har gratis inngang til Nebbursvollen Friluftsbad i tidsrommet 19:00-21:00. Inviter med vennegjengen og utfordre de til å løpe/gå løypa. Ta med familie og heiagjeng. Grillene tennes, og kiosken holdes åpen med drikke og is. Ta med ønsket grillmat og badetøy, oppfordrer arrangøren. 

Les om løpet her
loypekart10km.jpg

loypekart5km.jpg

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957