Selv om flysetene Springtime hadde reservert til denne gruppeturen nå er utsolgt, er det fortsatt plasser ledige på flyet. Springtime har derfor mulighet til å kjøpe plasser fortløpende så lenge det er seter ledige. Det er en viss fare for at disse vil øke i pris. Da vil også kostnaden for den reisende øke. Vurderer du å bli med oss nå til våren, kan det derfor være lurt å melde på så snart som mulig. 

Du kan lese mer om reisen og melde på her. 

I høst hadde Kondis to løpeuker i Portugal med turoperatøren Springtime i oktober. Her fikk deltakerne tilbud om både flotte opplevelser og mye god trening. 

På Kondistur til Portugal med Springtime oktober 2023
Yoga: Etter mye løping, er det godt å nyte en økt med yoga på plattingen på stranden etterpå. (Foto: Marianne Røhme)

På Kondistur til Portugal med Springtime oktober 2023
Fjelløkta: Torsdag er tidspunktet for en tur opp i høyden for en fjelløkt i naturskjønne omgivelser. Det er mange løperledere som er med som kjentfolk slik at det skal være trygt å finne fram enten en løper fort, sakte eller velger å gå en runde istedenfor å løpe. (Foto: Marianne Røhme)

På Kondistur til Portugal med Springtime oktober 2023
Dans: Er du glad i å danse, finnes det mange dansetimer du kan følge. (Foto: Marianne Røhme)

På Kondistur til Portugal med Springtime oktober 2023
Morgenjogg: Hver morgen starter med en rolig joggetur på stranda i soloppgangen. Bedre start på dagen kan en ikke få. (Foto: Marianne Røhme)

Dette er en reise som passer enten en reiser alene eller sammen med venner eller en partner. Du vil raskt bli kjent med mange nye mennesker på de ulike treningsøktene du velger å delta på, og i tillegg vil vi i Kondis invitere de i reisefølget til felles lunsj slik at ingen trenger å spise alene om en ikke ønsker det. 

De som velger å bo på arrangørhotellet Dunamar, bor i leilighet med eget kjøkken med kokemulighet. Det er derfor lagt til rette for at de som ønsker det skal kunne ordne seg enkel lunsj eller andre måltider selv. 

Kondismedlemmer får 350 kroner i rabatt ved å oppgi Kondiskoden ved påmelding. 

I prisen er det inkludert overnatting med frokost og middag, de fleste treningsøkter, transport tur/retur Norge til hotellet i Monte Gordo og all transport i forbindelse med treningsøkter i Portugal. Du kan lese mer om reisen og melde deg på her.

Rabattkoden som gir 350 kroner i rabatt finner du her.

Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her og oppnå rabatten på reisen.