24.april ifjor debuterte Kondistreninga med sin første treningskveld på Sognsvann. 
Da hadde Kondis i lang tid diskutert å starte opp en egen treningsgruppe. 
Om det har tatt tid å komme i gang må det sies å ha vært et vellykket prosjekt og mange har deltatt og hatt et godt utbytte av treningene. 
Allerede første kvelden kom det flere enn vi hadde håpet på med en relativ kort periode med informasjon i forkant. 
 

BLI MED PÅ KONDISTRENINGA I KVELD!   
MØT VED BOMMEN PÅ SOGNSVANN KL.1800Lagbilde_IMG_4145.jpg
Deltakerne på den historiske første Kondistreninga-kvelden 24.april 2018. Foto: Runar Gilberg

50D2368.jpg
Drilløvelse med Kondispresident Tim Bennett og nettredaktør Heming Leira. Foto: Bjørn Johannessen,

Det var en ganske kald kveld med litt småregn men allikevel stilte deltok hele 21 løpere. Malen for treningsøkta ble satt med oppmøte ved bommen en snau runde med oppvarming rundt vannet og deretter litt drilløvelser før selve intervalløkta.

Kondis hadde kontaktet løpere som kunne være med som treningsledere og ved starten hadde hele åtte løpere sagt ja til å være med i tillegg til Kondispresident Tim Bennett og Runar, Trond og Heming fra de ansatte i Kondis. I tilegg har vi hatt en trappetrening ledet av sjefen for trappetreningsgruppa i Holmenkollen Lasse Rypdal.

44_minus_fotografen_IMG_20180508_180419.jpg
Trykk på bildet for STOR utgave. Etter to kalde første tirsdagskvelder kom sommeren tirsdag 8.mai med nærmere 20 grader og strålende sol. Helene Støle  Melsom og Eldbjørg Moxnes ledet treningen for hele 44 løpere, en foreløpig rekord for deltakere på Kondistreninga.

Med disse treningslederne  har Kondis tilbudt Kondistreninga hver eneste tirsdag gjennom hele året og med unntak av en forferdelig slaps og isvann-tirsdag har det alltid vært 10 eller flere på treninga. 

Utsikt _paa_Malmoeya_640.jpg
Søndag 13.mai kom Kondis med ytterligere et tilbud: "Kondis på ville veier". Dette var langturtrening i rolig tempo og ble løpt klokka 09:00 på søndager, gjerne på litt ukjente steder (derav navnet) og med en distanse på 15-20km. Denne treningen har blitt tilbudt 31 ganger det siste året.
På bildet ser vi deltakerne på den første "Kondistreninga på ville veier" fotografert av Marit Tørstad høyt oppe på Malmøya.FLERE KONDISTRENINGSGRUPPER

Foerste kveld med gjengen.jpg
Første kveld med gjengen i Kondistreninga Heimdal.

Utover sommeren inviterte Kondis andre treningsglade rundt om i landet til å lage lokale Kondistreningsgrupper og 29.oktober hadde Kondistreninga Årnes sin første treningskveld.
I løpet av høsten og vinteren 2018 kom det til treningsgrupper i Trondheim, Skien og Risør.

Den_foerste_treninga_14_januar_2019.jpg
Kondistreninga fikk 14.januar et tilbud på Gran.

Dette året har vi også fått grupper på Gran og i Moelv.
Gruppene bruker Facebook som virtuell møteplass hvor  det gis informasjon om treningene og gjerne legges ut bilder m.m. i etterkant av øktene. Søk opp Kondistreninga på Facebook for å finne dem.
Kondistreninga Oslo nådde 500 medlemmer allerede i løpet av de fem første månedene og har nå 648 medlemmer.
Treningstur_paa_Landsmoetet_forfra.jpg
Under Kondis sitt landsmøte på Gardermoen i mars møttes trenere for flere Kondistreningsgrupper og tok seg selvfølgelig også en treningstur mellom slagene. Foto: Mann med hund.

Her på Kondis finner du informasjon om treningssidene under menypunktet Kondistreninga på toppen av siden til høyre.Har du lyst til å starte egen Kondistreningsgruppe les mer her

 

 

KONDISTRENINGA FEIRER 1-ÅRSJULBILEUM
I SOLSTEIKA PÅ SOGNSVANN I KVELD

 

Mens det var få plussgrader for et år siden er det spådd hele 16 grader og strålende sol i kveld. Den 53. Kondistreninga  feirer med en motbakkeintervalløkt med Sentrumsløpet på lørdag i tankene. Kondistreninglua deles ut til de 10 første som kommer på treninga i kveld og det vanker også noen bøker fra Kondisbutikken.