For et snaut år siden satte Kondis i gang med noe som hadde vært snakket om på flere landsmøter de siste årene, nemlig en egen treningsgruppe. Navnet ble ganske fort satt: Kondistreninga. Men snart måtte navnet endres noe for det var flere som tente på idéen om å starte en Kondistreningsgruppe.

Utover 2018 ble det opprettet en rekke treningsgrupper rundt omkring i landet:  "Kondistreninga Årnes", "Kondistreninga Heimdal", "Kondistreninga Skien", "Kondistreninga Risør" 
Og  2019 har startet med ytterligere flere grupper. "Kondistreninga Gran" og den aller nyeste gruppa "Kondistreninga Moelv".
Du leser mer om Kondistreningsgruppene på kondis.nos egen side for Kondistreninga.

På landsmøtet var flere trenere til stede bl.a. fra Skien, Årnes og Gran-gruppene. Det ble avholdt et eget møte hvor det kom frem mye interresannt. Gruppene har hatt godt fremmøte nå på vinteren - også på kalde, mørke og glatte kvelder. Noen av gruppene har også vært i lokalpressen og det er også opprettet samarbeid med lokale løp. "Kom i form til Viggaløpet - tren med Kondistreninga Gran" er et godt eksempel på hvordan en kan få til et godt lokalt samarbeid og spre idéen om treninsglede med Kondis.

Viktigheten av hvordan nye deltakere blir møtt første gang på Kondistreninga, var også noe som kom frem fra en av deltakerne på Kondistreningene som var med på Landsmøtet.
 

Treningstur_paa_Landsmoetet_forfra.jpg
En glad gjeng med Kondistrenere og kondisreportere som fikk seg en ni kilometer lang treningstur etter at det ordinære programmet på Landsmøtet var over og det gjaldt å få litt frisk luft og god appetitt før Landsmøtemiddagen. (Foto: Mann med hund)

Det var flere enn de på bildet som fikk trent, - både på ski og i treningsstudioet. Alt i  alt var det nok  bortimot halvparten av deltakerne som satte seg til middagsbordet med en treningsøkt bak seg.... vi er usikre på om Seilerforeningen, som også hadde møte på Gardermoen Qality Hotel kunne fremvise tilsvarende tall...