Kondistreninga Molde har trening hver torsdag klokka 20:00. Oppmøte er på Molde gamle stadion. 

– På torsdag var det svært glatt. Vi valgte da å legge inn trappedrill ved Jazzhuset midt i Molde sentrum. Deretter kjørte vi 10 x 2 minutter inne i et stort parkeringshus. Vi håper på bedre føre slik at vi kan trene utendørs neste gang, sier trener André Hammerø Løseth, som leder treningene sammen med Simen Krogseth Olsen og Egil Stavik Tautra.

Du kan følge Kondistreninga Molde på Facebook
 

Pa-trening-hos-Kondistreninga-Molde-KD-91768.JPGTrappeøkt: Fra torsdagens trappeøkt i Kondistreninga Molde. (Foto: Kondistreninga Molde)

Kondistreninga er åpen for alle enten de er erfarne løpere eller nybegynnere som ikke klarer å løpe særlig langt sammenhengende ennå. Du trenger heller ikke å være medlem i Kondis for å være med på treningene.

Er du nysgjerrig på hva dette går ut på er det bare å møte opp på en trening og gjør deg dine egne oppfatninger. Her finner du en oversikt over alle Kondistreningene i Kondis

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957