Vi kontaktet ultraløper og produsent  Hans Kristian Smedsrød for å høre årsaken til at filmen nå var lagt ut tilgjengelig for alle.

- Vi har reist rundt og vist filmen live hittil. Vi hadde faktisk bestemt oss for å ikke gi den ut på internett. Men på grunn av karantenebestemmelsene i forbindelse med Korona ga det mening å gi den til folket. Nå ligger den altså gratis tilgjengelig på YouTube, sier Smedsrød.

Han forteller videre:
- Vi i Sky Blazers planlegger nå å lage flere filmer a la Besatt, og legger nå en slagplan for hvilke ruter vi vil løpe og dokumentere. På lista er Ersfjordtraversen på Kvaløya i Tromsø og Flyktningeruta i Østmarka. Men det må også vente litt til viruset har roet seg ned.

Før du ser på filmen kan det være greit å oppdatere seg på FKT-løpet (fastest known time) til Rummelhoff:
Oslo til Galdhøpiggen på 104 timer og 39 minutter

Filmen (varighet 26 minutter):


Medvirkende:
Produsent: Hans Kristian Smedsrød. Regissør: Marius Godø og John Kleppe. Medvirkende: Johannes Rummelhoff, Patrick Stangbye, Tyler Jones, Mads John, Erika Wollner, Audun Nystad, Runar Sæther, Paul Ogier, Peter Dannevig og resten av Sky Blazers.
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957